EYİM-DER’den 4. yıl zirvesi

Eynesil İmam Hatipliler Derneği (EYİM-DER) üyeleri, derneğin kuruluşunun dördüncü yılında bir araya geldi.

EYİM-DER’den 4. yıl zirvesi
eynesil
G.Tarihi: 05.12.2016 07:32
4237 Okunma
0
EYİM-DER’den 4. yıl zirvesi
Eynesil İmam Hatipliler Derneği (EYİM-DER) üyeleri, derneğin kuruluşunun dördüncü yılında bir araya geldi.
Başkanı Ramazan Öztürk EYİM-DER Salonunda bir araya gelen dernek üyeleri ve davetlilere derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Derneğin 28 Kasım 2012 yılında kurulduğunu hatırlatan Başkan Öztürk derneğe ait olan binadaki yapılan çalışmaları da özetledi.
Karkas olan binada derneğin faaliyet amaçlarına yönelik bölümlerin yapıldığını belirten Öztürk, “Binamız tamamlandığında amaçladığımız hizmetlerin büyük bir kısmını daha burada hayata geçireceğiz.” dedi.
Dermeğin kuruluşundan bu yana geçen aşamalar konusunda da bilgiler veren EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk,”Derneğimizi arkadaşlarımız ile birlikte 2012 yılının Kasım ayında kurduk. 
Geçici yönetim ile kuruluş döneminden sonra yapılanma dönemimiz başladı. Bu dönemde Lider Gençlik Spor Kulübü, Okul Aile Birliği Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Gençlik Komisyonu, Önder Öğretmen Temsilcileri ve Kadın Kolu birimlerimizi oluşturduk. 
Bu oluşumları tamamladıktan sonra faaliyet dönemimiz başlamış oldu. Derneğimiz bünyesinde Edep okulu 28 Kasımda 2016 faaliyete başladı. EYİM-DER akademi olarak öğrencilerimize matematik, Türkçe, sosyal, İngilizce, dersleri verilirken, Kuran-ı kerim, ilahi, dini sohbetler ile gençlere, yetişkinlere Cuma sohbetleri, hanımlara Perşembe günü sohbeti, toplu sabah namazı, ebediyete göç eden kanaat önderlerimiz ve şehitlerimizin kabir ziyaretleri gibi etkinlikler yapıldı. İnşaatımız tamamlandığında farklı etkinliklerimiz devam edecektir.
Amacımız eşikten mezara kadar eğitim, EYİM-DER yaşam boyu eğitim merkezi olur İnşallah. Rüzgâr yoksa hep beraber küreklere sarılalım. Bölünürsek yok oluruz bölüşürsek doyarız. Bu faaliyetleri hep beraber devam edeceğiz inşallah. Hepinize teşekkür ederim.
Allah birliğimizi daim eylesin.”dedi.
Eynesil İmam Hatipliler Derneğinin kuruluşunun dördüncü yılı tanıtım programına Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Cansız, CHP İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Gül, Eynesil Müftüsü Osman Harbi, İl Genel Meclis Üyesi Gürsel Yılmaz,bazı daire amirleri, öğretmenler, imamlar, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Ahmet CEYLAN



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri