EYİMDER BAŞKANI ÖZTÜRK "HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN ÖZTÜRK "HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

EYİMDER BAŞKANI ÖZTÜRK "HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"
eynesil
G.Tarihi: 17.11.2017 08:44
1906 Okunma
0
EYİMDER BAŞKANI BAŞKANI ÖZTÜRK "HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"
EYİMDER ( ÖNDER Eynesil İmam-Hatipliler Derneği) Başkan ve bazı yönetim kurulu üyeleri İmam-Hatip Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştirdiler.
EYİMDER ( ÖNDER Eynesil İmam-Hatipliler Derneği) Başkanı Ramazan Öztürk, Gençlik Komisyonu Başkanı Mesut Kahraman Kibritçi ve bazı üyelerin katıldığı ziyarete Okul Müdürü Hulusi Çınar ile başladı.
Ziyaret esnasında okul müdürüne, bazı öğretmenlere, okul personeline ve öğrencilere ÖNDER yayınları dergileri ve çeşirli hediyeler verildi.
Ramazan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri öğretmenler odasında öğretmenler ile de bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.
EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk,”İlçemizdeki İmama-Hatip Lisesini ve İmam-Hatip Ortaokuluna zaman zaman bu tür ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Okulun, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin her zamana yanınızdayız. Dernek olarak İmam-Hatip okullarımız ile birlikte çeşitli etkinliklerde de bulunuyoruz. Bu tür etkinliklerimiz ve bu okullara desteğimiz imkânlarımız ölçüsünde devam edecektir” dedi. Ahmet CEYLAN









 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri