EYNESİL DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR İLÇE OLACAK

EYNESİL DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR İLÇE OLACAK

EYNESİL DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR İLÇE OLACAK
eynesil
G.Tarihi: 06.07.2017 06:54
3909 Okunma
3
EYNESİL'LE MOBESE GÖRÜNTÜLEME VE PLAKA TAKİP SİSTEMİ KURULUYOR
Şehir emniyeti ve güvenliğini arttırmak, Beklenmeyen durumlar Adli olaylar, kapkaç, hırsızlık,  vb. suç olaylarında polis birimleri tarafından sıcak takip yapılması için suç oranını düşürmek ve suç işlenme durumlarından kısa zamanda doğru tespit yapılabilmesi amacı ile yürütülen MOBESE gözetleme ve PLAKA TANIMA SİSTEMİ (PTS) Eynesil'de kuruluyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından başlatılarak ülke genelinde yaygınlaştırılan MOBESE gözetleme ve PLAKA TANIMA SİSTEMİ 90 gün içinde ilçemize kurulmuş olacak. Geçtiğimiz aylar içerisinde yer tespiti yapılarak proje çalışması tamamlanan mobese görüntüleme sisteminin çalışmaları 01-07-2017 cumartesi günü başladı.Toplamda iki plaka tanıma sistemi beş adet MOBESE gözetleme sistemi olmak üzere toplam 7 adet kamera ilçemizde gözcülük yapacak.Kameralar,Eynesil İlçe Emniyet Müdürlüğünden 24 saat takip edileceği bildirildi.
EYNESİL TAM GÜVENLİ BİR İLÇE OLACAK
Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu yaptığı açıklamada;" Asayişi kontrolünü daha sağlıklı yapabilmek için Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafafından yürütülen kentsel yönetim güvenlik sistemleri Eynesil'dede start aldı ve en geç doksan gün içersinde hizmete girecek.Eynesildeki vatandaşların daha rahat,güvenli ve huzurlu ortamda yaşayabilmeleri adına MOBESE kameralarının önemli olduğunu,Hizmete girecek MOBESE sisteminin, yüksek teknolojiye sahip, gece görüşü, hız, radar sistemi, plaka ve yüz tanımı özellikleri olacak.Bu sistem kurulduktan sonra ilçemizde asayiş olayları çok azalacak ve tam güvenli bir ilçe olacağız.İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.Emeği geçen Sayın Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli'ye,Emniyet Genel Müdürlüğüne,İl Emniyet Müdürümüz Uğur Öztrük'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz"dedi.
Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isme gerek var mı?6 yıl önce
kimin haberi vardı, ihale kime verildi, operasyon başkanı kim, başkan kim?
Tayfun6 yıl önce
radar olmayaydı iyiydi
Serkan6 yıl önce
güzel hosta. ama bu egm nin projesi neden belediye başkanı tanıtım yapar anlamıyorum

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri