Eynesil Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Seçimi

Eynesil Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Seçimi

Eynesil Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Seçimi
eynesil
G.Tarihi: 27.03.2018 04:49
2428 Okunma
0

Eynesil Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Seçimi

Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi yapıldı ve Hasan Kırlak, tek liste ile yeniden Başkan seçildi. 
Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2018 yılı olağan Genel Kurulu yapıldı. Gündemin diğer maddelerinin tamamlanmasından sonra tek liste ile seçime giden Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına 1991 yılan beri  Başkanlık görevini yürüten Hasan Kırlak yeniden seçildi.
Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya,nın yaptığı kongrede Seçim sonrası kürsüye gelerek bir konuşması yapan Başkan Kırlak, "Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kuruluna hoş geldiniz.Bizi bu göreve layık görüp seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı yönetim kurulu adına teşekkür ederim.Bize verdiğiniz bu görevin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.Burayı yaşatmak için bu zamana kadar ne yapmışsak bundan sonrada daha iyisini yapmaya devam edeceğiz.Bu çalışmayı hep beraber el ele vererek daha ileriye götüreceğiz.Bundan şüpheniz olmasın.Bizler Eynesil Esnafları olarak aldığımız kredileri zamanında ödersek hiçbir sorunumuz olmaz .Hepinizden Allah razı olsun.Tüm esnaf kardeşlerimize çok çok teşekkür ederim" dedi.
Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kurumu seçiminde Başkan Hasan Kırlak’ın yeni Yönetim Kurulu listesi, Cahit Güdük, Durmuş Cebeci,Turhan,Cebeci ve Halil Kemal,Yedek Yönetim Kurulu'na Sami Güdük,Aydın Çalık,Hasan Cebeci,Menderes Topal ve Uğur Küçük,Denetim Kurulu asil üyeliğine Şükrü Cebeci ve Önder Dede ve Denetim Kurulu yedek üyeliğine Erhan Cebeci ve Dursun Yayla seçildiler.
Trabzon Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçüoğlu,'da olağan kurulun sonunda güdeme dair kısa ve öz bir konuşma gerçekleştirdi..
Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi  dilek ve temennilerden sonra son buldu.
Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimine,Trabzon Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçüoğlu,Ordu Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya Ordu-Giresun Bölge Birliği başkan vekili Hasan Kaya,Görele Halk Bankası şube Müdürü Şahin Anapa, Görele Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Emanet,Görele Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Firidin,Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu,Chp ilçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz,Mhp ilçe Başkanı Abdurrahman Gül,Başkan Hasan Kırlak,yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com







 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri