EYNESİL FEDERASYONU KONGRE SONRASI İLK TOPLANTISINI YAPTI

Eynesil Federasyonu Kongre Sonrası İlk Toplantısını Yaptı

EYNESİL FEDERASYONU KONGRE SONRASI İLK TOPLANTISINI YAPTI
eynesil
G.Tarihi: 16.05.2016 03:33
2529 Okunma
0
Eynesil Federasyonu Kongre Sonrası İlk Toplantısını Yaptı
Eynesil Federasyonu Kongre sonrası Ayhan Arslan başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıya Ören Dernek Bşk. Metin Özarslan ,Balcılı Köyü Dernek Başkanı Ergin Durdu ,Kemaliye Köyü Derneği Bşk Yrd Abdi Arslan,Kekiktepe Köyü Dernek Bşk Halil İliksiz ,Köseli Mah.Dernek Bşk. Halil Bitiş,Eynesilliler Dernek Bşk Mustafa Civak ,Dereköy Dernek Bşk. Murat Kılıç,Yarımca Köyü Dernek Bşk Yrd İlhan Keskin ,Aralık Köyü Dernek Bşk. Murat Baş ,İshaklı Köyü Derneği Kurucu Bşk Nihat Karabektaş,Avukat Halil İbrahim Türkyılmaz ve dernek yöneticileri katıldı.
Yeni Yönetimin görev bölümünün yapıldığı toplantıda ; Ramazan dayapılması planlanan iftar programı ,Şehitlerimiz için yapılması düşünülen mevlüt programı ,yönetim kurulu olarak yapılacak ziyaretler ,köy derneklerinin piknik programları ,Deniz Yıldızı Derneğinin gecesi ,Şehit cenazeleri dolayısı ile Dizgine şenliklerinin iptali konuları istişare edildi.Toplantı ile ilgili sitemize açıklamada bulunan Eynesil Dernekler Federasyonu (EYDEF) Başkanı Ayhan Arslan ’’ Federasyon olarak ilk toplantımızı icra ettik toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim .Eynesil  Dernekleri olarak Eydef çatısı altında bir araya gelerek Eynesilimiz için hemşerilerimiz için neler yapabiliriz gayreti içerisindeyiz bununla alakalıolarak tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte çalışmalırımızı sürdürüyoruz’’dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri