EYNESİL HALKI YAYLA VE SAHİLLERE AKIN EDİYOR

EYNESİL HALKI YAYLA VE SAHİLLERE AKIN EDİYOR

EYNESİL HALKI YAYLA VE SAHİLLERE AKIN EDİYOR
eynesil
G.Tarihi: 07.07.2017 08:45
2660 Okunma
0
EYNESİL HALKI YAYLA VE SAHİLLERE AKIN EDİYOR
Son haftalarda 30 derecenin üzerine çıkan hava sıcaklıkları ve yükselen nem'den dolayı bunalan vatandaşlar Deniz kenarlarına ve yaylalara akın ediyor.
 Deniz severler ilçe sahillerinde denize girerek serinlemeye çalışıyor.Sahillere akın edenler Denizde yüzerek serinliyor ve Kumun üzerinde güneşleniyor. Deniz sahillerinde Kitap okuyan,kumların üzerine spor yapan ve veleybol oynayanyıp vakit geçirenlerde oluyor.
 Yayla sevdalılarıda yöremizde bulunan Dizgine,Sisdağı ve Kazıkbeli yaylasına giderek,hem doğayı geziyor.Hende doğanın tadını çıkarıyor.Yayladaki zirveye çıkan bir çok vatandaşda tepelerde kalan Karların üzerine gezerek manzaraları,yeşillikleri ve dağ çiçeklerini Akıllı telefonla kareleyip sevdikleriyle sanal alemden paylaşıyor,Yine bir çok vatandaşta Et ve Tavuk ızgara yapıp,Soğuk suları içip,Serin ve nemsiz havada yaylanın keyfini çıkarıyorlar.Hasan KEMAL









 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri