EYNESİL - HAMSİ BOL FİYAT YÜKSEK

EYNESİL - HAMSİ BOL FİYAT YÜKSEK

EYNESİL - HAMSİ BOL FİYAT  YÜKSEK
eynesil
G.Tarihi: 10.11.2016 18:12
2068 Okunma
0
EYNESİL - HAMSİ BOL FİYAT  YÜKSEK
Eynesil ilçemizde Balıkçı tezgahlarında son bir haftadır hamsi bolluğu yaşanıyor.5,7,5 ve 10.tl.den satılan hamsi yüzleri güldürüyor
Son aylarda yağan yoğun yağmur ve yükseklere yağan kar ile birlikte denizlerimizde bollaşan Hamsi Palamut balığının azalmasıyla gelecek aylar için umut verdi.Fakat vatandaşın çoğu Hamsi fiyatının düşmemesinden şikayetci.Görüştüğümüz bir çok vatandaş hamsinin fiyatının 10.tl'ye yüksek olduğunu belirterek,5.TL'den satılırsa ancak tüm sofralarda hamsi görebiliriz.Yoksa 10.tl'den satılan hamsileri dar gelirli vatandaşlarımız alamaz diyerek ifadelerde bulundular.Balık satıcıları fiyatın bollaştıkça daha çok düşeceğini belirterek,çok bol olmayıp yeterince çıkmadığından 10.tl'den satmak zorunda kaldıklarını belirttiler.Ara ara balıkçı tezgahlarında Marmara ve batı karadeniz'den gelen ve 5.tl'den satılan hamsilerede vatandaşlar fazla rağbet göstermiyor.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri