EYNESİL HASTANESİNE YENİ BAŞHEKİM

EYNESİL HASTANESİNE YENİ BAŞHEKİM

EYNESİL HASTANESİNE YENİ BAŞHEKİM
eynesil
G.Tarihi: 09.11.2016 09:58
4860 Okunma
1
Giresun İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Şafak Uğur, yeni kurulan Eynesil İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı.

Yaklaşık iki yıldır Giresun Sağlık Müdürlüğünde birinci Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Eynesil İlçe Devlet Hastanesi kurucu başhekimliğine atanan Dr. Ömer Şafak Uğur, çevresinde sevilen ve güler yüzlü bir idareci olarak tanınıyordu. Aslen Giresunlu olan Dr. Ömer Şafak Uğur yeni görev yerine, Sağlık Müdürlüğündeki mesai arkadaşları tarafından samimi ve duygu yüklü görüntülerle uğurlandı.

Toplum Sağlığı Merkezi iken 10 yataklı İlçe Devlet Hastanesine dönüştürülen ve 7/24 hizmet verecek olan Eynesil Devlet Hastanesinin içinde Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), 6 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASH) bulunuyor.
Candemir SARI
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Baskan287 yıl önce
gelsin artık işini iyi yapabilen bir başhekim,çocuğumun iğnesini yaptıramadım 4gün önce,hemşire arıyor gidiyoruz hastaneye,sonra akşama gel diyor,kendisi ortalıkta yok hemşirenin,anadolu lisesinden çarşı içine taşınan hastanenin adı tam bir kepazelik oldu..!!

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri