EYNESİL İHO O’NUN BAŞARILARI YÜZÜN GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

EYNESİL İHO O’NUN BAŞARILARI YÜZÜN GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

EYNESİL İHO O’NUN BAŞARILARI YÜZÜN GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
eynesil
G.Tarihi: 31.08.2017 12:21
2287 Okunma
1
EYNESİL İHO O’NUN BAŞARILARI YÜZÜN GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
İlk mezununu geçen yıl veren ve 10 öğrencisini Trabzon Fen Lisesi başta olmak üzere çeşitli fen liselerine ve diğer önemli liselere yerleştiren Eynesil İmam Hatip Ortaokulu bu senede aynı geleneği sürdürdü ve ilçemizden 9 öğrencisini fen liselerine ve diğer önemli liselere yerleştirdi. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Fen Lisesini alamamış, fakat yüksek puana sahip öğrencilerimizin çevre ilçelere gitmek yerine ilçemizde tutulması, özel sınıf yapılarak bu öğrenciler sayesinde ilçe eğitim seviyesinin yükseltilmesi projesi kapsamında 400-460 puan arası 15-20 öğrencinin de Eynesil Anadolu İmam Hatip Lisesine yerleşmesine vesile olmuştur. 
2017 Devlet Parasız yatılılık ve bursluluk sınavında diğer okullardan 1 veya 2 öğrenci başarılı olurken Eynesil İmam Hatip ortaokulundan 9 öğrenci bursluluk sınavını kazandı. Bu başarılar tesadüfen olmadı. Sene başından itibaren öğrencilere düzenli olarak öğretmenler tarafından kurs programları uygulandı. Test ve deneme sınavlarında öğrenciler öğretmenleri tarafından birebir takip edildi. Okul öğretmenleri ve idare el ele vererek öğrencilerin azim ve şevkini artıracak her türlü çalışma yapıldı. Bursluluk sınavlarına öğrenciler sık sık deneme testlerine tabi tutularak hazırlandı ve sonuç da başarı da geldi.
Eynesil imam Hatip Ortaokulu bu başarılarının meyvesini öğrenci kayıtlarında görmektedir. Şuana kadar Merkez Ve Bulancak ilçesinden sonra en fazla 5.sınıfa kayıt yapan okul Eynesil İmam Hatip Ortaokuludur.
Okulun çatısı yenilendi. Bundan başka fiziki yıpranmaların baş gösterdiği sınıf kapıları ve sınıf pencereleri de seneye yenilenecek. Okulun öğrenci kayıtları ise devam etmektedir. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri