EYNESİL İMAM HATİP ORTA OKULU MEZUNİYET TÖRENİ

EYNESİL İMAM HATİP ORTA OKULU MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

EYNESİL İMAM HATİP ORTA OKULU MEZUNİYET TÖRENİ
eynesil
G.Tarihi: 25.06.2016 14:35
5437 Okunma
0

EYNESİL İMAM HATİP ORTA OKULU MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Eynesil İmam-hatip Ortaokulundan mezun olan 69 öğrenci kep atarak büyük sevinç yaşadı.
Eynesil İmam-hatip Ortaokulun bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Osman Öztürk, okullarının ilk mezunlarını verdiğini belirtti.
Program sunucusu Türkçe Öğretmeni Gökhan Özarslan mezuniyet törenlerinde kep atmanın ilk kez Endülüs İslam Medeniyeti döneminde Kurtuba Üniversitesinde gerçekleştiğini bunun ile ilgili olarak bilgi almak isteyenlerin Tarihçi Mustafa Sıbai’nın “İslam Medeniyetinden Parıltılar “ adlı kitaptan yararlanabileceklerini söyledi.
Mezun öğrenciler adına konuşan Eynesil TEOG birincisi Halil Şahin arkadaşlarına bazı tavsiyelerde de bulundu. İmam-Hatip Okulu mezunu olmaktan gurur duyduğunu belirten Şahin,“ Derslerinize iyi çalışıp başarılı olmanızı tavsiye ederim. İmam-Hatipli öğrenciler bu millete değer katmak için yarınlara, daha gelişmiş, daha huzurlu bir ülke bırakmak için başarılı olmak zorundalar. Başarı hiçbir zamana kendiliğinden gelmez, başarı planlı olarak çok çalışmakla gelir “ dedi.
Okul bitirmelerde ve TEOG sınavlarında başarılı olan öğrencilere hediyelerinin verilmesinden sonra, tören mezun olan 69 öğrencinin kep atması ile son buldu.
Kep atma törenine Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Garnizon Komutanı İsa şen, Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Emniyet Amiri Turgay Kovancı, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Cansız, Ak Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Eynesil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Göl, İlçe Müftüsü Osman Harbi, EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk, şube müdürleri, İl Genel Meclis Üyesi Ziya Köse bazı daire amirleri öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Ahmet CEYLAN-Hasan KEMAL
FOTOĞRAFLAR İÇİN https://www.facebook.com/eynesilhaber/


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri