EYNESİL’İN ENGELSİZ MİSAFİRLERİ

EYNESİL’İN ENGELSİZ MİSAFİRLERİ 10-16 Mayıs Engelliler haftası vesilesi ile Akasya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve çalışanları ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ülke nüfusumuzun %12sini oluşturan engelli vatandaşlarımızın bu gibi v

EYNESİL’İN ENGELSİZ MİSAFİRLERİ
eynesil
G.Tarihi: 17.05.2016 02:16
2195 Okunma
0
EYNESİL’İN ENGELSİZ MİSAFİRLERİ
10-16 Mayıs Engelliler haftası vesilesi ile Akasya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve çalışanları ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ülke nüfusumuzun %12 sini oluşturan engelli vatandaşlarımızın bu gibi vesilelerle buradayız biz de varız demelerinin önemi ve güzelliği bir kez daha görüldü.

İlçemiz kaymakamı Yılmaz Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Göl ve ilçe Emniyet müdürümüz Turgay Kovancı'yı ziyaret eden Akasya Ailesi fertleri gittikleri her yerde güler yüz ve hoş sohbetler ile karşılandı. Kendilerine sunulan güler yüze aynı sıcaklık ile karşılık veren engel tanımayan kardeşlerimizin yüzünden gülücükler hiç eksik olmadı. Özellikle sayın kaymakamımız Kurt'un her zaman yanlarında olduğunu ifade etmesi, hali hazırda süren yardımlarının devam edeceğini bildirmesi sevinçle karşılandı.
Ziyaretler İşitme Engelliler İlkokulu ile devam ederken her iki okul öğrencilerinin aralarındaki sıcak diyalog gözlerden kaçmadı. Sevgi ile kucaklaşan farklı engel durumlarına sahip öğrenciler birbirlerinin farklılıklarını keşfederek önyargısızca kaynaştılar. Bu sıcak tablo ile ziyaretlerine son veren Akasya Ailesi diğer ilçelerde de çeşitli ziyaretler gerçekleştireceklerini belirtti.



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri