EYNESİL KAYMAKAMI KURT İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

EYNESİL KAYMAKAMI KURT İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

EYNESİL KAYMAKAMI KURT İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR
eynesil
G.Tarihi: 17.11.2017 09:34
4817 Okunma
2
EYNESİL KAYMAKAMI YILMAZ KURT İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR
Eynesil'le 2014 yılında atan 3 yıl 2 aydır ilçede görev yapan ve herkesimin sevgisini  kazanan çalışkan Kaymakam Yılmaz Kurt ilklere imza atmaya devam ediyor.
Eynesil Kaymakamlığınca yürütülen “Tertemiz Köyler Projesi” kapsamında Dizgine Mesire Alanında bulunan çöpler ve yabani otlar İlçe Özel İdare Müdürlüğü bünyesinde çalışan iş-kur işçileri tarafından temizlendi. Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Özel İdare Müdürü Bekir Süreyya Özarslan, Mesire alanındaki çöpleri yabani otları hatta umumi tuvalet ve lavaboları işçilerle beraber büyük gayretlerle temizlediklerini belirtti.
Bundan sonra mesire alanına gelecek olan piknikçilerimizin de aynı şekilde Mesire Alanını tertemiz bırakmaları, çöplerini ve poşetlerini toplayarak çöp konteynırına atmalarını söyleyen Özarslan,  gelişi güzel ateş yakarak çimlere zarar vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu.       
EYNESİL KAYMAKAMI YILMAZ KURT KİMDİR
1976 yılında Trabzon Çaykara'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.
2001 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde; Tokat-Almus, Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere'de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı. MGK Genel Sekreterliğinde Milli Güvenlik Kurslarına katıldı. 2005 tarihnde Ordu - Çatalpınar kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan - Kemaliye, Rize - Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum - Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 yılında Giresun Eynesil Kaymakamlığına atandı. Sınıf öğretmeni Hacer hanımla evli olup, iki erkek çocuk babasıdır. 
         


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
şeref muzaffer aydın6 yıl önce
ellerinize sağlık güzel olmuş aynı uygulamayı sisdağı yaylası içinde yapalım lütfen oba içerisinden geçen dere çok berbat, birde miteli gıranı etrafı çöp dolu bi el atarsanız çok güzel olur , gerekirse bizde katılır yardımcı oluruz teş.
Rasim karadeniz.6 yıl önce
sayın kaymakam beyin çalışmalarını saygıyla karşılıyoruz. tabiri caizle halk adamı. dizginedeki çalışmalar takdireşayan. aynı çalışmayı devrentle kale arasında görmek istiyoruz bütün eynesil liler olarak. o iki arada hem deniz hem sahil çöp yuvası. hem temizlenmeli hem düzenlenmeli hemde halk uyarılmalı kanaatindeyim. çalışmaların takipçisiyiz, allah yardımcınız olsun. selam ve dua ile.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri