EYNESİL KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

EYNESİL KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

EYNESİL KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ
eynesil
G.Tarihi: 09.05.2017 12:10
1204 Okunma
0
Her yıl 14-20 Nisan arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günü bu yılda da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Hafta nedeniyle Eynesil Müftüsü Yılmaz Çelik tarafından, 17 Nisan Pazartesi günü başlatılan Eynesil’deki etkinlikler 26 Nisan 2017 Çarşamba günü Merkez Yeni Camide bayanlar özel yapılan program ile son buldu.
Eynesil Müftüsü Yılmaz Çelik 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası temasının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olarak belirlendiğini ve programlarda bu tema üzerinde durulduğunu belirtti. Müftülüğe bağlı yüze yakın personel ile birlikte gerçekleştirilen programlar ilçe halkı tarafından beğeni kazandı.
Eynesil Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı çerçevesinde 18 Nisan Salı günü akşamı Eynesil Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrencilere yönelik bir program yapıldı. 19 Nisan Çarşamba günü Yeşil Camide kapsamlı bir program düzenlendi. İl Müftüsü Muhittin Oral’da katıldığı programın ardından 20 Nisan Perşembe Günü akşam Dereköy Köyü Merkez Camide, 21 Nisan Cuma akşamı ise Ören Beldesi Merkez Caminde de Kur’an ziyafeti ve konferans gerçekleştirildi.
Kutlu Doğum Haftası etkinliği 26 Nisan Çarşamba günü saat 10-11:30 arası bayanlara yönelik etkinlikle sona erdi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri