EYNESİL KYK ÖĞRENCİLERİ HALEP İÇİN YARDIMA KOŞTU

EYNESİLMYO,EYNESİL KYK,Eynesil’de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

EYNESİL KYK ÖĞRENCİLERİ HALEP İÇİN YARDIMA KOŞTU
eynesil
G.Tarihi: 02.01.2017 00:44
1952 Okunma
0
Halep için yardım kampanyası devam ediyor
Eynesil’de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından yardım kampanyası başlatıldı. 
Kampanya bitiminde yardım için toplanan malzemeler Kızılay aracılığı ile Halep’e ulaştırılacak.
“Halep; Bizdir, Bizdendir, Bizimledir” sloganıyla Kredi ve Yurtlar Kurumunun Ülke çapında başlattığı kampanya çerçevesinde KYK yurtlarında gönüllü ekipler kuruldu.
KYK Eynesil Kız Öğrenci Yurdunda kalan 17 gönüllü öğrenci, ilçe esnafını ziyaret ederek, Halep için yardım malzemeleri topladılar.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Kız Öğrenci Yurdu Eğitim Koordinatörü Hayriye Dilek, yurtta kalan öğrencilerin yardım toplama kampanyasının 29 Aralık Perşembe gününe kadar devam edeceğini belirtti.
Dilek, “Halep’te çok zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan kardeşlerimize ayakkabı, temizlik maddesi, giyecek, yiyecek ve ihtiyaç duyulan diğer malzemelerin temini amacıyla başlatılan kampanyaya destek olan ilçe esnafımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Amaçlarının yurtta kalan öğrencilerin yardımlaşma duygularını harekete geçirmek, Suriye’de savaş nedeniyle mağdur durumda olan insanların hüzünlerini paylaşmak olduğunu belirten Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Kız Öğrenci Yurdu Eğitim Koordinatörü Hayriye Dilek, “Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nce bu yönde tüm Türkiye genelinde yardımlar toplanıyor. Bu yardımlar Kızılay şube yetkililerine teslim edildikten sonra Halep’e ulaştırılacaktır. Onların ihtiyacı olan insani yardım malzemelerini temin için yardım kampanyası gerçekleştirmekteyiz. İlçemizde toplanan yardımlar 29 Aralık Perşembe günü Giresun Kızılay yetkilileri tarafından teslim alınacaktır. Yardım etmek isteyenler Perşembe gününe kadar, malzemelerini bize ulaştırabilirler. Bu konuda emek sarf eden, özveri ile çalışan öğrencilerimize de teşekkür ederim” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri