EYNESİL MYO'DA "KARİYER VE FARKINDALIK" KONFERANSI

EYNESİL MYO'DA “Kariyer ve Farkındalık Eğitimi”

EYNESİL MYO'DA "KARİYER VE FARKINDALIK" KONFERANSI
eynesil
G.Tarihi: 31.05.2017 10:00
1515 Okunma
0
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik “Kariyer ve Farkındalık Eğitimi” konulu konferans verildi.
Sohbet havası içerirsinde geçen konferansa konuşmacı olarak katılan Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bünyamın Çetinkaya öğrencilere çok çalışmalarını, hayatı dolu ve dürüst yaşamalarını tavsiye etti.
Kendi yaşadıkları zorluklardan da kesitler veren Çetinkaya,”Sonuna kadar mücadele etmeden kader deyip boş vermeyin. Küçük zorluklar karşısında pes etmeyin. Çalışmadan asla başarıya ulaşılmaz. Kendinize güvenin, Her iş bizi bekliyor. Hedefinizi belirleyin planınızı yapın ve hedefe ulaşmak için önünüze gelen zorluklardan asla yılmayın. Eğitimin sonu yoktur. Sürekli kendimizi geliştirmeliyiz. Attığınız adım, sarf ettiğiniz çaba kadar varsınız. Hayallerinizi asla ertelemeyin. Hayatı dolu dolu yaşayın, doğru ve dürüst yaşayın. “dedi. 
Konferansın sonunda Yrd. Doç. Dr. Bünyamın Çetinkaya’a çiçek takdim eden Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdiresi Doç.Dr. Aysun Türkmen,” Sayın Bünyamin Çetinkaya Hocamıza ve siz değerli öğrencilerime teşekkür ediyorum. Gelecek yıl bu tür etkinliklerimizi daha planlı ve daha sık olarak gerçekleştireceğiz.” dedi. 
Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bünyamın Çetinkaya konferans sonunda öğrencilerin aldıkları kitaplarını imzaladı. 
Konferansa Meslek Yüksek Okulu Müdiresi Doç.Dr. Aysun Türkmen’in yanı sıra müdür yardımcıları, Eynesil Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven Okulun akademik kadrosu, ilçedeki okullarda görev yapan rehber öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri