EYNESİL ÖREN BELDELİLER İLK İFTARINI BİRLİKTE AÇTI

EYNESİL ÖREN BELDELİLER İLK İFTARINI BİRLİKTE AÇTI

EYNESİL ÖREN BELDELİLER İLK İFTARINI BİRLİKTE AÇTI
eynesil
G.Tarihi: 03.06.2017 21:17
2473 Okunma
0
EYNESİL ÖREN BELDELİLER İLK İFTARINI BİRLİKTE AÇTI
İstanbul'da faliyet gösterenGiresun Eynesil Ören Beldesi Derneği hemşehrileri ile birlikte Ramazan ayının ilk iftarını dernek lokalinde birlikte açtı. 
Ramazan ın ilk iftarı olması sebebiyle yoğun katılım oldu. Yaklaşık 120 kişi iftara teşrif ettiler. İftar Proğramı öncesi Mevlid okundu. Mevlid Facebook adresinden canlı yayın yapıldı.
Dernek Başkanı Çavuş Özarslan yaptığı açıklamada;"İftar proğramımıza misafirimiz olarak katılan Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Mehmet KUĞU, Giresun Federasyonu Yön. Kur. Üyesi Adem Zeki BAYRAM, Eynesil Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Sn. Nizamettin MİCAN, Eynesil Dereköy Derneği Yön. Kur. Üyesi Mustafa MİCAN, Kartal Giresun Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Reşat DANDİN ve Yönetim Kurulu ve gençler katıldılar. 
İftar Proğramına katılım gösteren hemşehrilerimize,Güveçlerin hazırlanmasında yardımcı olan İsmail TEVKEKOĞLU'na ve bütün hazırlıklarda yardımlarını eksik etmeyen Bayanlara,emeği ve katkısı geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunarız"dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri