EYNESİL'DE 27 YIL GÖREV YAPAN MÜDÜR TOPRAĞA VERİLDİ

Yakalandığı amansız hastalığı nedenliye uzun süredir tedavi gören Görele İlçe Seçim Müdürü Ali Kuru (60) Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti. Kuru’nun Soğukpınar Köyüne getirilen cenazesi cuma namazının ardında kılınan cenaze namaz

EYNESİL'DE 27 YIL GÖREV YAPAN MÜDÜR TOPRAĞA VERİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 17.05.2016 02:16
4282 Okunma
0

SEÇİM MÜDÜRÜ ALİ KURU EBEDİ ALEME UĞURLANDI

Yakalandığı amansız hastalığı nedenliye uzun süredir tedavi gören Görele İlçe Seçim Müdürü Ali Kuru (60) Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti. Kuru’nun Soğukpınar Köyüne getirilen cenazesi cuma namazının ardında kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Görele Seçim Müdürlüğünde memuriyete başlayan Ali Kuru, daha sonra Eynesil Seçim Müdürü olarak 27 yıl görev yaptı. Eynesil’den Görele Seçim Müdürlüğüne atanan Kuru 8 yıldan bu yana Görele İlçe Seçim Müdürlüğünü yürütüyordu.
Emekli olmak için gerekli işlemlerini tamamlayan Ali Kuru’nun önümüzdeki günlerde emekli olması bekleniyordu.
Görele bağlı Soğukpınar Köyündeki Cenazeye Kuru’nun ailesinin yanı sıra, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Görele Adliyesinden Cumhuriyet Savcısı Muhammet Yasin Başbay, Hâkimler Harun Yaşar, Harun Şentepe ve Emre Yıldız, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Görele Esnaf Odası Başkanı Nurettin Emanet, çok sayıda köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
AHMET CEYLAN



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri