EYNESİL'DE ÇOCUKLARA YÖNELİK FUFTBOL KURSU AÇILDI

EYNESİL'DE ÇOCUKLARA YÖNELİK FUFTBOL KURSU AÇILDI

EYNESİL'DE ÇOCUKLARA YÖNELİK FUFTBOL KURSU AÇILDI
eynesil
G.Tarihi: 16.05.2016 03:33
2761 Okunma
0
EYNESİL'DE GENÇLERE YÖNELİK FUFTBOL KURSU AÇILDI
Eynesil'de Halk Eğitim Merkezi Gençlere Yönelik Futbol Kursu Açtı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan bu kursa çocuklar yoğun ilgi gösterdi.11-12 yaş gurupların olduğu kurs hafta içi akşamları yapıılmaya başlandı.Kurs hergün 4 saat toplamda 96 saat olacak.
Öncelikle futbol kursunu açan Halk Eğitim Merkezine ve futbol hocası Oğuzhan Cebeci'ye teşekkür eden çocuklar, Açılan bu futbol kursunda futbol müsabaka ve futbol kurallarını öğrenmeye başladıklarından dolayı sevinçli ve mutlu olduklarını,yeni başlayan kursun çok zevkli geçmesi nedeniyle istekli olarak yeni bilgiler öğrenmek için kursa devam edeceklerini ve ilk gün olduğu gibi değer günlerdede kursun çok faydalı geçeceğini temenni ediyoruz dediler.
Futbol Kursu veren Şükrü Cebeci'de şunları söyledi “ Çocuklarımıza sporu sevdirmek, sporun içinden gelen bilinçli bireyler yetiştirmek, toplum ve spor ahlakını gözeterek futbol kurallarını anlayan bireyleri halkımız içerisinde çoğaltmaktır. Ayrıca çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Sporun bütün kurallarıyla bilinçli insanlar tarafından yapılması gerektiğini de çocuklarımıza öğretmek hedefimizdir diyen Cebeci,Daha İlk günde kursa katılan çocukların futbol kuralları ve müsabakalar ile ilgili yeni şeyler öğrenmek için istek ve arzularının bir hayli fazla olduğunu, bundan da mutluluk duyuyor ve Futbol kuralları ile ilgili tüm bilgilerimi çocuklara aktarmak için çalışıyorum”dedi
Halk Eğitim Müümüdürü Ali Güdük ve Müdür yardımcısı Özcan Kemal'de yaptıkları açıklamada;Çocuklarımızın geleceği kaybolmasın diye biz her şeyi düşünüyoruz. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin sağlanmasında sporun önemi oldukça etkilidir. Disiplinle yapılan spor, sorumluluk ve kişinin sosyalleşmesine katkı sağlar. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak açtığımız futbol kursunda çocuklarımız yeteneklerini ortaya koyacak, inşallah ileri ki yıllarda çok büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz” dediler..
HASAN KEMAL www.eynesilhaber.com


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri