EYNESİL'DE MİNİKLER SÜRÜCÜ OLDU

Minikiler sürücü oldu Trafik haftası nedeniyle Eynesil’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Amirliği iş birliği ile bir dizi etkinlikler düzenlendi.

EYNESİL'DE MİNİKLER SÜRÜCÜ OLDU
eynesil
G.Tarihi: 21.05.2016 12:51
2290 Okunma
0
Minikiler sürücü oldu
Trafik haftası nedeniyle Eynesil’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Amirliği iş birliği ile bir dizi etkinlikler düzenlendi.
Eynesil Milli Eğitim Müdürlüğünce hafta nedeniyle İlk ve Ortaokullar arası şiir ve resim yarışmaları yapıldı. Öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla okullarda çeşitli sloganlar içeren afişler asıldı. Mustafa Yüksel İlkokulu bahçesinde ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla Trafik sergisi açılarak, Giresun Emniyet Müdürlüğünce getirilen Trafik Seti kurularak öğrencilere, küçük araçlarla trafik kuralları, ışık ve işaretlerine uyum sağlamaları amacıyla emniyet görevlileri ve öğrenmeleri nezaretinde uygulamalı çalışmalar yapıldı. Uygulamalı eğitim bölümüne öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdiler.
Programın açılışında konuşan Eynesil Emniyet Amiri Turgay Kovancı, “Bilindiği üzere trafik bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de sorun olmaya devam etmektedir. Bu sorun trafik kazalarına bağlı, ölüm, yaralanma ve maddi hasar olarak karşımıza çıkmaktadır. Trafik kazalarının meydana gelmesindeki etkenler arasında, yol ve araç unsuru da yer almakta ise de, Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarında sürücüler başta olmak üzere insan unsuru en önemli kaza sebebi olarak görülmektedir. Trafikte hareket halinde olan bütün sürücülerimizden, trafik kural ve kaidelerine uymalarını bekliyoruz. Bütün vatandaşlarımıza kazasız, sağlıklı yaşam dolu günler temenni ediyorum.” dedi.
Etkinlik çerçevesinde trafik kazasına karışmamış sürücüler arasından “Yılın Sürücüsü” seçilen Fikri Kırlak’a Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt tarafından plaket verilirken,
Trafik haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Emniyet Amirliğince çeşitli hediyeler verildi. Ahmet CEYLAN

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri