EYNESİLLİ BALIKÇILAR RAHAT NEFES ALACAK

​Balıkçılar rahat nefes alacak 20 Eylül tarihinde bölgede yaşanan sel felaketinde giriş kısmı kum ve balçık ile dolan Eynesil Merkez Balıkçı barınağının girişi temizleniyor.

EYNESİLLİ BALIKÇILAR RAHAT NEFES ALACAK
eynesil
G.Tarihi: 14.11.2016 23:17
6314 Okunma
0
Balıkçılar rahat nefes alacak 
20 Eylül tarihinde bölgede yaşanan sel felaketinde giriş kısmı kum ve balçık ile dolan Eynesil Merkez Balıkçı barınağının girişi temizleniyor.
Eynesil Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Kılıç barınağın girişinin kapanmak üzere olduğunu belirterek, yapılan çalışmalar sonunda barınağın eski haline döndürüleceğini bildirdi.
Kılıç,” Eynesil İlçe Merkezindeki balıkçı barınağımızın giriş tarafı, Topallı Deresinin denize döküldüğü yerin hemen yakınında bulunmaktadır. Bu nedenle Topallı Deresinin taşıdığı kum, balçık gibi malzemeler giriş yerine birikerek burayı sığlaştırıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında yaşadığımız sel felaketi ile birlikte burası da azami şekilde doldu. Balıkçı arkadaşlarımızın barınağa giriş çıkışları tehlikeli bir duruma geldi. Bizler balıkçı arkadaşlarımız ile birlikte Belediye Başkanımızı ziyaret ederek kendilerinden yardım istedik. Sağ olsun başkanımız selde meydana gelen afet sonrası ilçeye verilen araçları buraya sevk ederek çalışma başlattı. Birkaç gün içerisinde çalışmalar tamamlanarak barınağımız eski duruma getirilecek. “ dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri