EYNESİL'Lİ EYLÜL NAS 6 YAŞINDAN BUYANA KEMAN ÇALIYOR!

​6 yaşından buyana keman çalıyor

EYNESİL'Lİ EYLÜL NAS 6 YAŞINDAN BUYANA KEMAN ÇALIYOR!
eynesil
G.Tarihi: 11.05.2017 09:18
2283 Okunma
0
6 yaşından buyana keman çalıyor
Giresun’un Eynesil ilçesinden olan ve ailesiyle birlikte Giresun merkezde yaşayan 8 yaşındaki Eylül Nas 2 yıldır keman çalıyor. 
Helim ve Fatma Küçük çiftinin biricik kızı olan Eylül Nas, 6 yaşından bu yana keman çalarak herkesin dikkatini çekerken, aynı zamanda gelecek vaat ediyor.
Giresun merkezde, Gazipaşa İlkokulu 3-B Sınıfı öğrencisi olan minik Eylül Nas, akranlarının belki de adını bile bilmediği sıra dışı enstrümanla müzik ziyafeti sunuyor. Birçok etkinliklerde, özellikle Giresun Belediyesi’nin ve Giresun Halk Eğitim Merkezi’nin hazırladığı programlarda sahne alan Eylül Nas, müzik otoriterlerinin dikkatini çekiyor. 
İlk olarak org kullandığını belirten Eylül Nas; “Ben Eynesil İlçesi’nin İshaklı Köyü’ndenim. Ailem ile birlikte Giresun merkezde kalıyorum. Keman çalmayı çok seviyorum. Halk Eğitim Merkezi’nde Murat Bıçakçı hocamdan ders alıyorum. Koroda da çok kez sahne aldım” dedi.
Minik Elif Nas’ın ailesi de kızları Eylül Nas’ın başarılarından dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtirken, ileriki yıllarda Giresun’un adını sanat alanında da tüm Türkiye’ye duyuracağını umut ettiklerini belirttiler. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri