FATİH CANSIZ ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI FATİH CANSIZDAN SONDAKİKA AÇIKLAMASI

FATİH CANSIZ ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI
eynesil
G.Tarihi: 27.08.2017 10:05
4456 Okunma
1
Eynesil ilçe Başkanı Faih Cansız Facebook sayfasından açıklama yaparak 21 Eylüldeki kongrede tekrar aday olmayacağını söyledi.
Cansız'ın Facebook sayfasından yaptığı açıklama:
AK PARTİ EYNESİL İLÇE BAŞKANLIĞI KONGREYE HAZIR..
Siyasi Büyüklerimin desteği, delegelerimizin teveccühü, Genel Merkezimizin onayı ve Allah'ın takdiri ile 2014 yılindan itibaren Akparti Eynesil Ilçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu süreç boyunca üstlendiğimiz görevi bütün teşkilat mensubu arkadaşlar ile birlikte en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmanın gururunu taşımaktayız.
Herkesin bildiği gibi Eylül ayında Partimizin ilçe kogresi yapılacaktır. Gerek Genel Merkez, gerekse siyasi büyüklerim ve teşkilat mensubu arkadaşlar ile yaptığımız değerlendirmeler sonucu Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu ilkeler cercevesinde ilçe teşkilâtımızın yeniden şekillenmesi icin kogrede ilçe başkanı adayı olmama kararı verdim.
Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Partimiz tarafindan sahsima verilecek her türlü görevi seve seve yerine getirmeyi bir görev kabul etmekteyim.
Yapilacak ilçe kongresinin Akparti camiasına ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim. Fatih Cansız.Akparti Eynesil Ilçe Başkanı
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri