GEMİDE VEFAT EDEN EYNESİL'Lİ TOPRAĞA VERİLDİ

GEMİDE VEFAT EDEN EYNESİL'Lİ TOPRAĞA VERİLDİ

GEMİDE VEFAT EDEN EYNESİL'Lİ TOPRAĞA VERİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 13.05.2017 00:33
5558 Okunma
0
GEMİDE VEFAT EDEN EYNESİL'Lİ HALİL KESKİN TOPRAĞA VERİLDİ
Eynesil ilçemiz Gümüşçay Mahallesi Feyzullahlı semtinden (Usta Murat'ın Kayınçosu ve Esnaf Akif Keskin'in yakın akrabası) Feyzullah oğullarından Ali oğlu  Halil Keskin vefat etti.

Edinilen bilgilere göre;Samsun'da ikamet eden ve yıllardır kum kosteri gemisinde çalışan Halil Keskin, son olarak Giresun Espiye ilçesindeki sahil mendereğinde bulunan gemi'de çalışıyordu. Kaldığı gemide dün sabah kayıkçılar tarafından ölü olarak bulunan Keskin,yine Kayıkçılar tarafından Emniyet güçlerine haber verilmesiyle Olay yerine gelen Polisler gemide inceleme ve araştırma yaptılar.Ardından Sağlık personelinin gelmesiyle Espiye Devlet Hastanesine kaldırılan Keskin'in naaşı burada yapılan Doktor kontrolünden sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Giresun Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Burada yapılan otopsinin ardından Halil Keskin'in ölüm nedeni yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması olduğu anlaşıldı.
Evli ve 8 çocuk babası olan Halil Keskin'in Espiye'de gemi'de kaldığından günden beri sürekli Eynesil' geldiği, kendine ait bahçede ot biçme işleri ve temizlik yaptığı ve ayrıca eş dost ve akrabalarla görüştüğü belirtildi.
62 yaşında vefat eden Merhuma Keskin'in cenazesi 09-05-2017 salı günü merkez eski camiide ilkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Gümüşçay Mahallesi Feyzullahlı semtindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.Cenazeye Ailesi ve Akrabalarının yanı sıra meslek arkadaşlarıda katıldı.
Merhuma Allah'dan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com















 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri