​GİRESUN TSO, DEVLET DESTEKLERİNİ İLÇELERE TAŞIYOR

​GİRESUN TSO, DEVLET DESTEKLERİNİ İLÇELERE TAŞIYOR Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Eynesil ilçe üyeleri ile bir araya gelecek.Devletin iş dünyasına sağladığı destekler ve ilgili kuruluşlar vasıtasıyla ilçelerde stantlar açmak kaydıyla danışmanlık masası

​GİRESUN TSO, DEVLET DESTEKLERİNİ İLÇELERE TAŞIYOR
eynesil
G.Tarihi: 17.12.2016 10:29
5080 Okunma
0
GİRESUN TSO, DEVLET DESTEKLERİNİ İLÇELERE TAŞIYOR
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Eynesil ilçe üyeleri ile bir araya gelecek.Devletin iş dünyasına sağladığı destekler ve ilgili kuruluşlar vasıtasıyla ilçelerde stantlar açmak kaydıyla danışmanlık masası oluşturmayı hedefleyen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası,üyelerin bire bir görüşmeler ile devlet desteklerinden faydalanması hedeflenmektedir.
Giresun’da faaliyet gösteren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK),KOSGEB ve Giresun TSO’da hizmet veren (Ticaret Sicili,K belgesi,Sayısal Takograf Cihazı,İhracat belgeleri v.b.) birim temsilcileri de yer alacak.
15 Aralık 2016 Perşembe günü saat 10:00 ile 16:00 arasında Eynesil Öretmen Evi’nde kurumların stant açmasıyla alanlarında uzmanların yer alacağı çalışmaya Eynesil üyeleri katılabilecek.
Konuyla ilgili Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; Eynesil ilçesi ile başlanacak olan üyeye bire bir destek bilgilendirme toplantısındaki hedefin devletin yatırım desteklerinden faydalanma oranı ile bilinç düzeyini artırmak olduğu ifade edildi. 
Hasan KEMAL
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri