GİRESUN'DA PKK OPERASYONU

GİRESUN'DA PKK OPERASYONU

GİRESUN'DA PKK OPERASYONU
eynesil
G.Tarihi: 28.06.2016 21:53
4433 Okunma
1
GİRESUN'DA PKK OPERASYONU
Karadeniz Bölgesi’nde son 5 ayda 9 eylem yapan PKK’lılardan bölgeyi tamamen temizlemek isteyen güvenlik güçleri Gümüşhane-Giresun kırsalında büyük bir operasyonla hainlere okkalı darbe vuracak.
DÜĞMEYE BASILDI
Karadeniz’de son 5 ayda 9 saldırı gerçekleştiren eli kanı terör örgütü mensuplarını bölgeden tamamen temizlemek için Giresun- Gümüşhane kırsalında büyük bir operasyon yapılacak. PKK terör örgütünün en tehlikeli gruplarından Zagroz ve Zinar’ın Giresun’da bir fındık bahçesinde dinlendiklerine dair fotoğrafın etkisiz hale getirilen bir teröristin üzerinde bulunmasının ardından güvenlik güçleri bölgede kuş uçurtmuyor. Hainleri bölgeden tamamen temizlemeyi planlayan güvenlik güçlerinin büyük bir operasyon hazırlığında olduğu öğrenildi.
HAREKETLİ SAATLER
Gümüşhane-Giresun kırsallarında başlayacağı öne sürülen operasyon öncesinde dün Trabzon Havalimanı’nda hareketli saatler yaşandı. Havaalanında askeri hareketlilik nedeniyle çok sayıda uçuş rötar yaptı. İstanbul’dan Trabzon’a gelen bir yolcu uçağı teknik sebeplerden ötürü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na dönüş yaptı. Farklı firmalara ait bir uçak 3.5 saat, diğeri ise yarım saat rötar yaptı. Rötarın askeri helikopterlerin iniş kalkış güvenliği için yapıldığı öne sürüldü.
Kaynak:Karadeniz Gazetesi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri