GÖREV ŞEHİDİMİZ SONER BOZ'U EBEDİ ALEME UĞURLADIK

GÖREV ŞEHİDİMİZ SONER BOZU EBEDİ ALEME UĞURLADIK

GÖREV ŞEHİDİMİZ SONER BOZ'U EBEDİ ALEME UĞURLADIK
eynesil
G.Tarihi: 09.07.2016 17:13
3230 Okunma
0
GÖREV ŞEHİDİMİZ SONER BOZ'U EBEDİ ALEME UĞURLADIK
Samsun Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken geçirdiği kazdan 44 gün sonra vefat eden Polis Memuru Soner Boz (32) Eynesil’de toprağa verildi.
Samsun’da polis memurluğu yapan Soner Boz, seminer için gittiği Ankara’dan görev yerine dönerken 18 Mayıs tarihinde Kırıkkale’de trafik kazası geçirmişti.
Gülhane Askeri Tip Akademisi’nde doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Polis Memuru Soner Boz, Samsun ve Eynesil’de yapılan törenlerden sonra Eynesil Merkez Eski Cami’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ören Beldesi’ne bağlı Belen Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Cenaze namazını Eynesil Müftüsü Osman Harbi’nin kıldırdığı, Soner Boz’un cenaze törenine Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Emniyet Genel Müdürlüğü Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, Eynesil ve çevre ilçelerden çok sayıda siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, Boz’un ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Şehit polis memuru Soner Boz’un cenaze töreninde polis memuru olan eşi Semra Boz, annesi Hanife Boz ve polis memuru kız kardeşi Pamuk Boz’un feryatları katılanlara duygulu anlar yaşattı.
POLİSLİK AİLEDEN GELİYOR
Babası Emekli Baş Komiser olan Soner Boz’un bir erkek kardeşi bir kız kardeşi ve eşi de Polis memuru olarak görev yapıyor.
Şehit Polis Memuru Soner Boz’un polis olan eşi Pamuk Boz’ un yanı sıra, babası Zübeyir Boz uzun yıllar polis memuru ve baş komiserlik görevinde bulunduktan sonra emekli olmuş. Aile fertlerinden Soner Boz’un kız kardeşi Pamuk Boz ve erkek kardeşi Ali Boz’da polis memuru olarak görev yapıyorlar. Ahmet CEYLAN-HASAN KEMAL


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri