HAYATIN FARKINDA OLMAK!

Hayatın farkında olmak Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek okulunda öğrencilere yönelik “Hayatın Farkında Olmak” konulu bir seminer düzenlendi.

HAYATIN FARKINDA OLMAK!
eynesil
G.Tarihi: 18.05.2016 09:48
1948 Okunma
0
Hayatın farkında olmak
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek okulunda öğrencilere yönelik “Hayatın Farkında Olmak” konulu bir seminer düzenlendi.
Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Çetinkaya tarafından verilen seminere Giresun Üniversitesinden de çok sayıda akademisyen katıldı.
Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Çetinkaya’nın konu ile ilgili olarak yaklaşık bir saat süren sunumu öğrenciler ve akademisyenler tarafından ilgi ile izlendi.
Seminere Giresun Üniversitesinden Prof. Dr. İhsan Akyurt, Prof. Dr. Mustafa Türkmen, Prof. Dr. Yalçın Tepe, Doç. Dr. Mükremin Güney, Doç. Dr. Ayşegül Çebi, Yrd. Doç. Dr. Zeliha Çolak Toka, Yrd. Doç. Dr. Zülüf Öztutgen, Araştırma Görevlisi Kaan Öztutgen, Öğretim Görevlisi, Nafız Köse, Öğretim Görevlisi Muzaffer Atalar, Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okul Müdürü Doc. Dr.Aysun Türkmen’in yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri