KAYMAKAM KURT'UN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM KURT'UN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM KURT'UN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
eynesil
G.Tarihi: 30.11.2017 15:34
1382 Okunma
0
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt'un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Türkiye’nin aydınlık geleceğinin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi sevgi eliyle, ilim ve irfan ışığının aydınlığında donatarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanmak için fedakarca  çalışan öğretmenlerimiz, insanlık tarihinin en önemli, kadim ve ölümsüz mesleğini ifa etmektedirler.
Türk gençliğinin ruhen, fikren, ahlaken ve vicdanen iyi yetişmesi; kendisini tüm benliğiyle öğrencisine adayan öğretmenlerden geçmektedir. İnsan yetiştirmeyi, aynı zamanda bir medeniyet inşasından farksız gören şuurla bizlere  ve yarının sahiplerine müreffeh istikbalin kapılarını aralatacak yegane anahtar öğretmenlerimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli ve halen görevde olan öğretmenlerimize huzurlu bir yaşam dilerim. Değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlarım.     
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri