ÖREN BELDELİLER BİRLİKTE İFTAR AÇTI

ÖREN BELDELİLER BİRLİKTE İFTAR AÇTI

ÖREN BELDELİLER BİRLİKTE İFTAR AÇTI
eynesil
G.Tarihi: 01.06.2018 03:43
1516 Okunma
0


ÖREN BELDELİLER BİRLİKTE İFTAR AÇTI

İstanbul'da faliyet gösteren Ören Derneği  ÖREN*DER ramazan ayı dolayısıyla dernek binasında iftar programı düzenledi. İftar proğramına yoğun katılım oldu. Dernek Başkanı İsmail KART “İftar Proğramına Maddi-Manevi destek de bulunan ve katılım gösteren herkese teşekkür ederim.İftar proğramında Aşçı Ramazan ARI nın hazırlamış olduğu 9 adet “Eynesil Güveci” çok beğenildi.Kadın kollarımızın yardımlaşarak hazırladığı iftariyelik, çorba ve salata ile Güveç menüsünde ki iftar programına katılım 150 dolayısında oldu.İftar Proğramımızda Hüseyin Hocamızın Yasin-i Şerif ve Amin duasını dinledik.Aşçımız Ramazan ARI’ ya Kadın Kollarına ve Gençlere teşekkür ederiz"dedi.
İftar Proğramına Dernek yöneticilerinin yanı sıra Ören Derneği Kurucu ve Eski Dernek Başkanları, Ümraniye Giresunlular Dernek Bşk Numan KASAP, Kartal Giresunlular Dernek Bşk Reşat DANDİN ve Yönetim Kurulu, Eynesil Kemaliye Köyü Dernek Yönetimi, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Türk Araştırmacı Yazar ve Akademisyen Erdal KÜÇÜKYALÇIN’da katıldı.




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri