SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER

SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER

SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER
eynesil
G.Tarihi: 11.12.2016 15:07
5914 Okunma
0
Sabah namazında bir araya geldiler 
Giresun’un Eynesil ilçesinde İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Aynı Safı Paylaşanlar, Kardeşlik İçin Namaza" etkinliği kapsamında Eynesil Yeni Cami’de saf tuttu.
EYİM-DER Gençlik Komisyonu, Aile Komisyonu ve Eynesil İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından organize edilen "Aynı Safı Paylaşanlar Kardeşlik İçin Namaza" etkinliği kapsamında İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürü Hulusi Çınar, bazı öğretmenler ve veliler ile birlikte Merkez Yeni Cami'de sabah namazında bir araya geldi.
Merkez Yeni Cami'de bir araya gelen öğrenciler, namaza sonrası kendilerine ikram edilen sabah kahvaltısında sohbet etme imkanı buldular.
EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk” EYİM-DER kendi içerisinde Okul Aile Birliği Komisyonu, Gençlik Komisyonu olarak yapılanmasını tamamladı. 
ÖNDER’in ülke çapında başlatmış olduğu ‘Aynı Safı Paylaşanlar, Ümmet İçin Namaza’ kampanyası çerçevesinde bir ay önce benzer bir etkinlikle Merkez Eski Cami’de bir araya gelinmişti.
Bu defa yine, ilçemizdeki İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek sabah namazı kıldık. Şehitlerimiz için dua ettik. Daha sonra derneğimiz tarafından kendilerine sabah kahvaltısı ikramında bulunduk. Geçtiğimiz yıllarda da çeşitli vesileler ile öğrencilerimizle birlikte sabah namazında bir camide buluşarak sabah namazı kılıyorduk. Bu yıl ikinci defa bir araya gelerek, bu etkinliğimizi Merkez Yeni Cami’de gerçekleştirmeye devam ettik. Gençlik komisyonu başkanımız Mesut Kahraman Kibritçi’ye ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim.“dedi.
Ahmet CEYLAN - Hasan KEMAL


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri