SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER

SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER

SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİLER
eynesil
G.Tarihi: 31.10.2017 13:04
2492 Okunma
1
Sabah namazında bir araya geldiler 
Giresun’un Eynesil ilçesinde İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Samimiyetle Sabah Namazında Buluşalım" temasıyla Eynesil Merkez Eski Camisi’nde saf tuttu.
EYİMDER ( ÖNDER Eynesil İmam-Hatipliler Derneği) Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen etkinlik kapsamında İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hulusi Çınar, bazı öğretmenler ve veliler ile birlikte Merkez Eski Camisi'nde Cuma günü sabah namazında bir araya geldi.
Merkez Camisi'nde bir araya gelen öğrencilere ve diğer katılanlara namaz sonrası sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu. 
EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk,”Her Cuma günü sabah namazında yetişkinlerle, sezon boyunca ise ayda bir defa öğrencilerimiz ile bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da çeşitli vesileler ile öğrencilerimizle birlikte sabah namazında bir camide buluşarak sabah namazı kılıyorduk. Bu yıl ilk defa bir araya gelerek, bu etkinliğimizi Merkez Eski Camide gerçekleştirdik. Gençlik komisyonu başkanımız Mesut Kahraman Kibritçi’ye Okul yönetimine derneğimiz yöneticilerine ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim ”dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakan KESKİN6 yıl önce
sabah namazı veya diğer vakit namazlarını ayda bir defa kılmakla olmaz. iyi o zaman yılda on iki kere namaz kıl iş bitsin.lomburt ya da lömbürt cennete. bir şeyi de doğru ve tam yapın. başka günlerde bu kadronun hiç birisini sabah namazında göremiyorum nedense acaba..

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri