TİREBOLU VE EYNESİL'I YASA BOĞAN VEFAT HABERİ

TİREBOLU VE EYNESİL'I YASA BOĞAN VEFAT HABERİ

TİREBOLU VE EYNESİL'I YASA BOĞAN VEFAT HABERİ
eynesil
G.Tarihi: 04.06.2018 11:52
7959 Okunma
0

Giresun Tirebolu ilçesi Ortacami Köyünden olan 2 kız çocuğu babası Halis Karakaya (58), geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hayata veda ederken, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu..!
Tirebolu Ortacami (Karakaya) Köyünün sevilen şahsiyetlerinden emekli bankacı Halis Karakaya (58), geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu yaşama veda ederken, ailesini ve sevenlerini çok üzdü. Evli ve 2 kız çocuğu babası talihsiz bankacı Karakaya, 27 Mayıs Pazar günü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 28 Mayıs Pazartesi günü ilçede düzenlenen hazin bir törenle dün son yolculuğuna uğurlandı.
Tirebolu’da uzun yıllar Ziraat Bankası Şubesinde çalıştıktan sonra Eynesil’e tayin edilen ve yaklaşık 5 yıl önce görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılan, evli ve 2 kız çocuğu babası Halis Karakaya, çevresinde efendiliği ve sakinliğiyle tanınıyordu. Gençlik yıllarında köyünün takımı Karakayaspor’da yıllarca futbol oynayan ve sporcular tarafından da çok sevilen Karakaya, ailesiyle birlikte ilçenin Hamam Mahallesinde oturuyordu. Funda ve Gözde adında 2 kız çocuğu olan ve çocuklarının muradını gören talihsiz bankacı Karakaya’nın, kalp rahatsızlığının yaklaşık 20 gün önce başladığı ve hastanelerde tedavi altına alındığı ifade edilirken; son olarak evinde kalbi iyice sıkışınca eşi tarafından acile kaldırıldığı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği öğrenilmiş olup; bu hastalığın aileden geldiği ve irsi olduğu, hatta rahmetli babasının genç yaşta kalpten öldüğü ve ağabeysininin de bir kaç kez kalp ameliyatı geçirdiği bildirildi.
27 Mayıs’ta hastaneye kaldırıldığı Giresun’da yaşama veda eden ve Tirebolu’yu yasa boğan talihsiz bankacı Halis Karakaya için 28 Mayıs Pazartesi günü hazin bir Cenaze Töreni düzenlendi. Merhumun Hamam Mahallesindeki evinin önünde sabahleyin erken saatlerden itibaren biriken kalabalık, Karakaya’nın sevgili eşi Azime hanım ve kızları Funda ile Gözde’nin acı feryatlarını yüreklerinde hissederlerken, aileye ve yakınlarına taziyede bulunmak için adeta sıraya girdiler. Talihsiz bankacının naaşı, saat 10.30’da evlerinin kapısında alınan helallikten sonra doğum yeri olan Ortacami’ye götürüldü.
Genç denebilecek yaşta kalbine yenik düşerek aramızdan ayrılan Tirebolu’nun sevilen ve sayılan güleryüzlü  insanı, Funda ile Gözde’nin biricik babaları Halis Karakaya’nın ani ölümü, Ortacami Köyü başta olmak üzere ilçede ve arkadaşları arasında derin üzüntü yaratırken; cenazesi 28 Mayıs Pazartesi günü Öğle Namazının ardından kılınan namazdan sonra köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyor ve mekanı cennet olsun diyoruz.   
Mahmut BORA - TİREBOLU
           
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri