VALİ SARIFAKIOĞLULLARI EYNESİL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

GİRESUN VALİSİ HARUN SARIFAKIOĞLULLARI EYNESİL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ SARIFAKIOĞLULLARI EYNESİL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
eynesil
G.Tarihi: 22.08.2017 21:25
2891 Okunma
1
GİRESUN VALİSİ HARUN SARIFAKIOĞLULLARI EYNESİL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Giresun'un yeni Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Eynesil ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.
Vali Sarıfakıoğulları, Kaymakam Yılmaz Kurt ve Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlundan ilçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sarıfakıoğulları, ve beraberindeki ekip Esnafları ziyaret ederek sohbet etti.Markette konuştuğu iş yeri sahibine büyük marketlerle dayana bilmek mümkünmü? mümkün değil değilmi diyerek esnafla dertleşti.Sonra Mardin ili Nusaybin ilçesinde 02 Nisan 2016 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen el yapımı patlayıcı saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Bekir Kelleci’nin Eynesil ilçesi Gümüşçay Mahallesinde oturan ailesini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğlulları, şehidimiz ailesiyle bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında evin üst tarafında bulunan çay bahçesinden çay alıp ilk defa çay bahçesi gördüğünü ve çay hakkında çok inceleme yaptığını,kitap okuduğunu ve çay'a çok meraklı olduğunu söyleyerek seylan çayındanda bahsetti.Şehidin babası Ali Kelleci'ye dilek ve temennilerini dinleyen Vali Sarıfakıoğlulları, Devlet olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Şehidin mezarını da ziyaret eden Vali Sarıfakıoğlulları,dua okudu.
İlçede yapımı 2017 yılı içinde başlayan ve devam eden Eynesil Devlet Hastanesi ve sahildeki Topallı Deresi üzerindeki köprü inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları yapımcı firma yetkililerinden inşaat hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretinin sonunda Yeşil camiyide ziyaret eden Sarıfakıoğlulları,Cami Yaptırma Derneği yetkililerinden emekli öğretmen Ramazan Okur,camii imamı ve çalışanı Bahattin Tufanoğlu,ilçe müftüsü Yılmaz Çelik'ten cami ile ilgili bilgiler aldı.
Ziyarete Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt,Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Ören Belde Belediye Başkanı Habib Usta,Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçe Emniyet Müdürü  Cafer Aslan,İlçe karakol komutan vekili,İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik,Daire aimrleri ve Müdürler katıldı.HASAN KEMAL www.eynesilhaber.com
Tüm Fotoğraflar için:https://www.facebook.com/eynesilhaber





Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri