YARDIM TIR'I HALEP'E ULAŞTI

Tirebolu’nun Yardım Tır’ı Halep’e ulaştı... Tirebolu’da Ülkü Ocağı Başkanlığı’nca Ramazan ayında düzenlenen kampanyada ilçe halkından toplanan yardım malzemeleri, eski ve yeni başkanlar tarafından Türkmen kardeşlerimize teslim edild

YARDIM TIR'I HALEP'E ULAŞTI
eynesil
G.Tarihi: 09.07.2016 08:00
2075 Okunma
0
Tirebolu’da Ülkü Ocağı Başkanlığı tarafından Ramazan ayında düzenlenen kampanyada ilçe halkından toplanan para ve yardım malzemeleri, organizasyonun son durağı olan Halep’e ulaştı.

Tirebolu’da açılan kampanya ile ilçe halkından fitre ile çeşitli gıda-giyecek ve çocuk oyuncaklarını bir Tır’a dolduran Ülkü Ocağı Başkanlığı, eski başkan Atilla Aydın ve yeni başkan İsmail Başar nezaretinde önce Ankara’ya ve oradan da Halep’teki Türkmen kardeşlerimize teslim edilmek üzere Hatay’a geçti.

Tirebolu’dan topladıkları para ve yardım malzemelerini Türkmen göçmenlere teslim etmekten büyük memnunluk duyduklarını söyleyen Ülkü Ocağı Başkanı Başar, ilçe halkının kampanyaya göstermiş olduğu duyarlılığa bir kez daha teşekkür ederken, “Tüm bu yardımların toplanmasında emeği geçen öncelikle Tirebolu Ülkü Ocakları Teşkilatı’nın cefakar ve sadık neferlerine, ilçemizin hayırsever iş adamlarına ve vefalı Tirebolu halkına şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun, Rabbim hayırlarını kabul etsin” şeklinde ifadeler kullandı.  

Öte yandan, Tirebolu halkının bu tür organızasyonlara göstermiş olduğu duyarlılığın çok önemli ve yerinde olduğunu da kaydeden Ülkü Ocağı Başkanı Başar, aynı organizasyonu geçtiğimiz yıllarda da düzenlediklerini sözlerine ekledi.  Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri