YILMAZ 3.KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

YILMAZ 3.KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

YILMAZ 3.KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 06.11.2017 14:46
3305 Okunma
0

YILMAZ 3.KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ
Ak Parti, Giresun’un 13 ilçesinde ve merkezdeki 6. kongrelerini tamamlıyor.
Bir süre önce Giresun’un Güce ve Çanakçı ilçelerinde yapılan kongrede değişmeyen ilçe başkanları yeniden seçilirken, başkanlık için olmayacaklarını açıklayan ilçe başkanlıkları yerine merkezden atanan başkanların seçimine de başlandı.
Giresun’daki kongreler takvimi çerçevesinde Eynesil ve Görele ilçe kongreleri tamamlandı.
Bugün saat 10’da Eynesil’de ve saat 14’de yapılan kongrede AK Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilen Gürsel Yılmaz ve Kamil Ok ilçe başkanlıklarına getirildiler.
Eynesil ASO Öğretmenevinde gerçekleştirilen kongrede konuşan Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk Türkiye’de yıllardır istikrarsızlıkların yaşandığını Ak Parti ile bu istikrarın yakalandığını belirtti. 
Kongrede konuşan Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve Ak Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a desteklerinin artarak devam ettirilmesini istediler.
Önceki Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Fatih Cansız’da bir konuşma yaparak başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı arkadaşlarına partilerle ve yeni yönetime başarılar diledi. 
Dünyadaki ve Türkiye’de yaşanan olayları değerlendiren AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk Türkiye’nin kalkınmada geri kaldığını hedeflerinin, Kalkınmış ülkeler arasında ilk yediye girmek olduğunu belirtti.
Türkiye’nin darbe ve benzeri girişimler ile bilinçli olarak geri bırakıldığını söyleyen Milletvekili Öztürk,“2002 yıllarında dünya ekonomik sıralamasında 26. olan ülkemiz 2010 yılında 16. sıralara kadar yükseldi. Ancak 2010 yılından bu güne kadar bu sıralama değişmedi. Hedefimiz ilk 10’a hatta ilk 7. sıralara kadar yükselmektir. Bu hedefimize ulaşmak için dört şart var. Bunlar üretim, istihdam, ihracat ve istikrardır. Her yıl 1 milyon 2 yüz bin kişiye iş verilerek istihdam sağlanmıştır. İhracatımızın ithalatımızdan daha fazla olması gerekmektedir. Kalkınmadaki en önemli etken ise istikrardır. Ülkemizde uzun yıllar çeşitli nedenlerle istikrarsızlıklar yaşanmıştır. Milletimiz bu istikrarsızlıklardan bıktığı için 2002 yılında olaya el koyarak Ak Partiyi iş başına getirdi. İstikrar devam ettikçe halkın Ak Partiye de desteği artmıştır” dedi.
2019 yılında yapılacak olan genel seçimlere de değinen Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk,”Bu seçimde isteğimiz Cumhurbaşkanımızın yüzde 50’den fazla ol alarak ilk turda seçilmesidir” dedi. 
Eynesil’de tek liste ile seçime katılan Ak Partinin başkanlık seçiminde, 3.kez Başkan seçilen Gürsel Yılmaz’ın listesinde Mehmet Güzel, Mahmut Kara, Mustafa Aydın, Atika Vatan, Ali Köse, Bülent Güdük, Bilgehan Somuncuoğlu, Yaşar Yetim, Yücel İncekara, Emrah Takaç, Gürbay Topal, Ayşe Güdük, Yusuf Balcı ve Meral Kemal yer aldı.
Bugün tamamlanan Eynesil ve Görele kongrelerinden sonra yarın Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar kongreleri yapılacak. Diğer ilçelerdeki kongreler ise, 5 Kasım 2017’de 
Doğankent ve Tirebolu, 10 Kasım 2017’de Bulancak ve Piraziz, 11 Kasım 2017’de Dereli, Keşap ve Merkez İlçe, 12 Kasım 2017’de ise Espiye ve Yağlıdere’de yapılarak tamamlanacak. 
Kongrede Ak Parti Genel Merkezi tarafından atanan şu adaylar seçilecek: Merkez İlçe Mehmet Bahadır Yılmaz, Alucra Yalçın Eker, Bulancak Necati Yıldırım, Dereli Aydın Akbaş, Tirebolu Hasan Durmuşkaya ve Yağlıdere Bayram Durdu. Ahmet CEYLAN

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri