1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Mesajı

1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Mesajı

1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Mesajı
Giresun
G.Tarihi: 01.07.2018 10:09
1788 Okunma
0
1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Mesajı
 
Vali Harun Sarıfakıoğulları, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 92’nci Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
 
Vali Sarıfakıoğulları mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
“1 Temmuz 1926 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile daha önce yabancılara verilmiş denizcilik haklarımız, Türk denizcileri ve denizcilik sektörümüze geçmiştir. O günden bugüne gelişen denizcilik sektörümüz dünyada kendini ispatlamış ve ülkemiz vatandaşlarına verilen bu hak ile milli ekonomiye önemli bir katkı sağlanmıştır.
 
Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin ve birçok ilçesi deniz kıyısında sıralanmış olan Giresunlu hemşehrilerimizin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşarken; yaz mevsiminde olmamız ve deniz mevsiminin açılmış olması nedeniyle vatandaşlarımızın, dalgalı ve olumsuz hava şartlarının olduğu zamanlarda, yasak alanlarda denize girmemeleri, yapılan uyarılara dikkat etmeleri ve boğulma riskine karşı kolayca yardım alınabilecek alanlarda denize girmeye özen göstermeleri de halkımızdan istirhamımızdır. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Halkımızın, denize emek ve gönül veren Giresunlu denizcilerimizin ve balıkçılarımızın 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlarken, hayatlarını denizde kaybeden şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri