4 AYRI HIRSIZLIK VE CİNAYET OLAYI ZANLILARI TİTİZ ÇALIŞMALAR SONUCU YAKALANDI

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ,4 AYRI HIRSIZLIK VE CİNAYET OLAYI ZANLILARI TİTİZ ÇALIŞMALAR SONUCU YAKALANDI

4 AYRI HIRSIZLIK VE CİNAYET OLAYI ZANLILARI TİTİZ ÇALIŞMALAR SONUCU YAKALANDI
Giresun
G.Tarihi: 02.01.2017 19:02
4231 Okunma
0
4 AYRI HIRSIZLIK VE CİNAYET OLAYI ZANLILARI TİTİZ ÇALIŞMALAR SONUCU YAKALANDI
Giresun Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama
22.12.2016 tarihinde saat: 01.40 sıralarında, İlimiz Bulancak ilçesi Şemsettin Mahallesinde müstakil 2 katlı binada meydana gelen yangın olayında bina tamamen yanmış ve bina içerisinde tanınamayacak şekilde insan cesedi bulunmuştur. Cesedin yapılan açık kimlik tespitinde O.K isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiştir. Akabinde yapılan araştırma ve ön otopsi raporu sonucunda şahsın av tüfeği ile öldürülerek ikamette yangın çıkartıldığı anlaşılmıştır.
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayın faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çok yönlü çalışmalar sonucu; olaya karıştığı tespit edilen H D ve A.Ç isimli şahıslar Bulancak ilçesinde 22.12.2016 günü bir adet pompalı tüfek, bir adet av tüfeği, bir çift eldiven, bir adet kar maskesi ve bıçak ile birlikte yakalanmıştır. Olayın üçüncü faili olduğu tespit edilen ve cezaevi firarisi olarak “Kasten Adam Öldürme ve Hırsızlık” suçları ile birlikte toplam sekiz (8) ayrı suçtan aranan K.Y isimli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sıkı takip ve titiz çalışmalar neticesinde Giresun il merkezinde saklandığı tespit edilen ikamete yapılan operasyonla 25.12.2016 günü yakalanmıştır. Adı geçen şahısların çapraz sorgulamaları ve yapılan çok yönlü çalışmalar sonucunda O.K isimli şahsı av tüfeği ile öldürdükten sonra ikameti yakarak olay yerinden kaçtıkları anlaşılmıştır.
Olayla ilgili devam eden çalışmalarda A.Ç ve K.Y isimli şahısların Bulancak ilçesinde;
1- 01.12.2016 tarihinde bir marketten 1 adet "ASUS" marka laptop bilgisayar ile toplam 7.000 TL değerinde sigara çalınması,
2-09.12.2016 tarihinde bir AVM’ nin camının kırılarak 215 paket çeşitli markalarda toplam 2.278 TL lik sigaranın çalınması,
3-22.12.2016 tarihinde bir ortaokuldan toplam 800 TL para ile okul kantininden yiyecek malzemelerinin çalınması
4-Giresun il merkezinde 16.12.2016 tarihinde bir ilkokulda Müdür Yardımcısının odasının kapısını kırmak suretiyle kasadan 500 TL para çalınması olayını gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir.
Kasten Adam öldürme ve hırsızlık olaylarını gerçekleştiren H.D, A.Ç. ve K.Y. isimli şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmışlardır.
Daha Huzurlu, Daha Güvenli, Daha İyi Yaşanabilir Bir Giresun İçin Hep Birlikte…..
GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri