500 Kişilik Kız Öğrenci Yurdu Protokolü İmzalandı

Giresun,500 Kişilik Kız Öğrenci Yurdu Protokolü İmzalandı

500 Kişilik Kız Öğrenci Yurdu Protokolü İmzalandı
Giresun
G.Tarihi: 21.12.2016 10:26
26132 Okunma
0
Elginkan Vakfı tarafından ilimize yaptırılacak 500 kişilik Kız Yüksek Öğrenim Yurdu için bu gün (20 Aralık 2016) Giresun Valiliği ve Elginkan Vakfı arasında protokol imzalandı.
 Daha önce kullanım hakkı üniversitemize ait olan ancak, öğrenci yurdu yapılabilmesi amacıyla KYK’ya devredilen araziye yaptırılacak olan öğrenci yurdu için, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Serkan SOYLU’nun da yer aldığı törende, Giresun Valisi Hasan KARAHAN ve Elginkan Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Gaye AKÇEN protokolü imzalayarak projeyi hayata geçirdiler.
 Konuyla ilgili konuşan Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Serkan SOYLU, üniversite olarak öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve bu sorunların en önemlisinin barınma sorunu olduğunu belirterek, imzalanan bu protokolle bu konuda dikkate değer bir adım atıldığını ifade etti.  İmzalanan bu protokolün kendileri açısından memnuniyet verici bir gelişme olduğunu sözlerine ekleyen Sayın SOYLU, Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı olan Gaye AKÇEN’e de, Giresun’a böylesi bir hizmette bulundukları için teşekkür etti.
İmza töreninde Giresun Valisi Hasan KARAHAN, Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye AKÇEN, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Serkan SOYLU ve  KYK İl Müdürü Fethi ELMAS hazır bulundular.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri