ABD’de Giresun'lu İş Adamının eşi Ölü Bulundu

ABD’de Giresun'lu Sevgi Yılmaz Aracının Yanında Ölü Bulundu

ABD’de Giresun'lu  İş Adamının eşi Ölü Bulundu
Giresun
G.Tarihi: 12.07.2017 03:15
4932 Okunma
0
ABD’de Giresun'lu  Sevgi Yılmaz Aracının Yanında Ölü Bulundu
Turk Usa Newspaper
New Jersey eyaletinde İş adamı Musa Yılmaz’ın eşi (40) Sevgi Yılmaz’ın ölüm nedeni, yüksek tansiyon olarak belirlendiği açıklandı.
Amerika’nın New Jersey eyaletinde rahatsızlanınca yol kenarına çektiği otomobilinin yanında ölü bulunan 40 yaşındaki Sevgi Yılmaz’a, yapılan otopsi sonucunda yüksek tansiyondan hayatını kaybetti duyuruldu.
3 Temmuz, Pazartesi günü evinden alışveriş merkezine gidiyorum diye çıktıktan sonra, bir daha kendisinden haber alınamayan evli iki çocuk annesi Sevgi Yılmaz, gittiği alışveriş merkezinin yakınlarında bulundu. Sevgi Yılmaz, akşam eve gelmeyince, eşi ve çocukları tarafından Polise haber verildi. Polisin her yerde aradığı Sevgi Yılmaz’ı, 6 Haziran Perşembe sabah saatlerinde New Jersey polisi tarafından alışveriş merkezinin parkına yakın bir yerde kendi aracının hemen yanında hayatını kayıp etmiş olarak bulunduğunu açıklandı.
Polis yetkilileri yaptığı açıklamada, Sevgi Yılmaz’ın vücudunun herhangi bir yerinde darp izine rastlanmadığını, vücudunda çizik dahi olmadığını duyurdu. Yapılan otopsi sonucunda Sevgi Yılmaz’ın, yüksek tansiyondan hayatını kayıp ettiği açıklandı.
Polis soruşturmanın çok yönlü olarak yürütüldüğünü, 2-3 gün daha ek süre isteyerek soruşturmanın ancak tamamlana bileceğini belirtti.
İşlemlerinin ardından Sevgi Yılmaz’ın Cenazesi Memleketi Giresun’un Keşap ilçesine gönderileceği açıklandı.Haber:Hasan Çelik
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri