AK GENÇLER SURİYE SINIRINA GİDİYOR

AK GENÇLER BULANCAK SURİYE SINIRINA GİDİYOR

AK GENÇLER SURİYE SINIRINA GİDİYOR
Giresun
G.Tarihi: 10.03.2018 10:14
1114 Okunma
0
Ak Parti Bulancak Gençlik Kolları Afrin’ deki Mehmetçiğimiz için her evden bir kilo fındık kampanyası düzenliyor.
Bulancak Belediyesi önünde açılacak stantta, fındıklar toplanacak ve Gençlik k-Kollarının düzenleyeceği programla Suriye sınırında bulunan Mehmetçiğe kendileri tarafından verilecek.
Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç ” Biz her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Daha geçen günlerde Mehmetçiğimiz için yönetim kurulu arkadaşlarımızla kan vermiştik. 
Vatanımıza canımızı da kanımızı da seve seve vermeye hazırız. Mehmetçiğimiz vatan için, bayrak için, millet için orda savaşırken, bizlerde onların bir nebzede yanlarında olmak için böyle bir kampanya başlattık. Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar ve Ak Parti Bulancak İlçe Başkanımız Necati Yıldırım’ın desteğiyle İnşallah kısa süre sonra Suriye sınırına kadar gidip askerlerimize vatandaşlarımızdan toplayacağımız fındıkları  vereceğiz ve onların yanlarında olduğumuzu göstereceğiz. Bulancak halkının desteğini ve selamını Mehmetçiğimize ileteceğiz.” Dedi.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri