AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI

AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI
Giresun
G.Tarihi: 04.06.2018 11:19
1883 Okunma
0
AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti 27. Dönem Giresun Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.
AK Parti Giresun İl Teşkilatı'nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, partinin gövde gösterisine dönüştü. 19 Eylül Spor Salonu'nda şölen havasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısında izdiham yaşandı.Kalabalığın salona sığmadığı tanıtım toplantısına milletvekili adayları Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kadir Aydın ve Serdar Demirkan ile AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri, listede yer alamayan milletvekili aday adayları ve binlerce partili katıldı.Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu salonu tıklım tıklım dolduran coşkulu kalabalığa seslendi.
Her bir seçimin bir öncekinden daha önemli olduğunu ancak 24 Haziran seçimlerinin özel olduğunu vurgulayan Şenlikoğlu, ‘Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 1'inci Başkanı olacağı bir seçimdir. Giresun'da bu zamana kadar en yüksek oyu alacağı bir seçimdir. Buradan en yüksek desteği vermek zorundayız. Giresun’dan 4 milletvekili çıkaracağız’ diye konuştu.
Akabinde tek tek kürsüye gelen milletvekili adayları Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kadir Aydın ve Serdar Demirkan da yaptıkları konuşmada, Ankara'ya yük olmak için değil yük almak için gideceklerini ve her şeyin  Giresun için olduğunun altını çizerek 4 milletvekili çıkaracaklarını ifade ettiler.
Konuşmaların ardından tüm adaylar platforma çıkarak partilileri selamlayarak gazetecilere poz verdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri