Ak Parti'de Kongre Süreci Başlıyor

Ak Parti'de Kongre Süreci Başlıyor

Ak Parti'de Kongre Süreci Başlıyor
Giresun
G.Tarihi: 07.10.2019 05:50
1022 Okunma
0
Ak Parti'de Kongre Süreci Başlıyor
Ak Parti Giresun il Başkanlığı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı Keşap'ta gerçekleşti.Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, delege seçimleriyle başlayacak olan kongre sürecinin yılbaşından sonra ilçe kongreleriyle devam edeceğini belirterek, kongrelerden güçlenerek çıkacaklarına dikkat çekti.Tatlı, Keşap’a gerçekleştirilen eylül ayı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada kongre süreciyle ilgili bilgiler aktardı.
Ekim ayı itibariyle delege seçimlerini başlayacağını ve AKBİS’in kapanacağını aktaran İl Başkanı Tatlı, bu konuda ilçe başkanları ve yönetim kurullarına önemli uyarılarda bulundu. Tatlı, delegeseçimleriyle başlayacak olan kongre sürecinin yılbaşından sonra ilçe kongreleriyle devam edeceğini ifade ederek, kongrelerden güçlenerek çıkacaklarına vurgu yaptı.
Tatlı, Adalet ve Kalkınma Partisi ailesine kongre sürecinde büyük görevler düştüğünü belirterek, bir millet ve hizmet sevdalısı olan partilerinin yollarına devam edeceğini sözlerine ekledi.
Toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İl Başkanı, İl ve İlçe Belediye Başkanları, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe Başkanları, il ve ilçe Kadın kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İl ve ilçe Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri