Alucra, Yeni Şeflik Binasına Kavuşuyor

Alucra, Yeni Şeflik Binasına Kavuşuyor

Alucra, Yeni Şeflik Binasına Kavuşuyor
Giresun
G.Tarihi: 12.07.2018 08:18
1448 Okunma
0


Alucra, Yeni Şeflik Binasına Kavuşuyor


Alucra Orman İşletme Şefliği, Bölükçam Orman İşletme Şefliği ile Alucra Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliğinin hizmet vereceği yeni hizmet binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Şehrin içerisinde kalmış, eski, kapasite olarak yetersiz, kurumumuz imaj ve vizyonuna uygun olmayan 932 m2 arsadaki mevcut idare binasının yerine; Alucra Belediyesi ile trampa sonucu 15.179 m2 alana 3 katlı 932 m2 kullanım alanlı yeni binanın temeli atıldı.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, İl Jandarma Alay Komutanı, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk Kaymakamları ve Belediye Başkanları, İlçe protokolü ve vatandaşların hazır bulunduğu temel atma töreninde, dualarla binanın temeline ilk harç konuldu.

Açılışta konuşma yapan Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; Alucra Şeflik binasının memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek; “yıl içerisinde Ünye, Suşehri, Gölköy, Ulubey, Gürgentepe ve Bölge Müdürlüğü Sosyal tesislerinin de temelleri atılıp en kısa sürede yeni hizmet binalarında hizmet vermeye başlayacağız.” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri