Bahadır Yılmaz, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

GİRESUN HABERLERİ,GİRESUN,GİRESUN HABER,GİRESUNGAZETE,GİRESUNVALİLİĞİ,GİRESUNTARIM,GİRESUNMÜFTÜLÜĞÜ,GİRESUNBELEDİYESİ,GİRESUN,GÖRELE,BULANCAK,GÖRELE,ALUCRA,ŞEBİNKARAHİSAR,DERELİ,KEŞAP,ESPİYE,EYNESİL,ÇAVUŞLUHABER,GÖRELEHABER

Bahadır Yılmaz, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor
Giresun
G.Tarihi: 10.03.2018 10:14
1576 Okunma
0

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Yılmaz, bu kez Teyyaredüzü Mahallesinde pazar esnafını ziyaret etti.
Esnaf ve pazar alış-verişi yapan vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, pazar esnafına hayırlı işler dileyerek bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. 
Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz,’’ Ziyaretimiz kapsamında pazar esnafımıza kolaylıklar dilerken, pazara gelen hemşehrilerimiz ile hasbihal etme fırsatı bulduk. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ederek tek tek dinliyor, çözüm önerilerini not alıyoruz. Hemşehrilerimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Biz bu yola hemşehrilerimize hizmet için çıktık. İnşallah hep birlikte Giresun’umuzun her köşesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamacasına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye’nin güçlü geleceğine giden yolda, gecesini gündüzüne katan liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.”dedi.
Teyyaredüzü Mahalle sakinlerinin doğal gaz çalışmaları ile ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Yılmaz, AKSA Doğal Gazın hedefinin 2018 yılı içerisinde Teyyaredüzü Mahallesine gaz vermek olduğunu belirtti. Konuyu mahalle sakinleri adına yakından takip ettiklerini ifade eden Yılmaz, Teyyaredüzü Mahallesine gaz hattı verilmesi için sırasıyla Fındık Araştırma ve Devlet Hastanesi geçişlerinin tamamlandığını sadece Batlama Deresi ve Çıtlakkale Mahallesi geçişlerinin kaldığını söyledi. Yılmaz, Teyyaredüzü Mahalle sakinleri adına 2018 kışında doğalgaz kullanımı için konuyu bizzat yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.
Pazarcı esnafı ise Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri