Başkan Aksu Görele’de konuştu

Başkan Aksu Görele’de konuştu

Başkan Aksu Görele’de konuştu
Giresun
G.Tarihi: 04.03.2019 22:31
1387 Okunma
0
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Görele’de Millet İttifakının adayı Özkan Dural’ın seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta halk kazanacak, tüketenler değil, üretenler kazanacak” dedi. Coşkulu bir kalabalığın hazır bulunduğu açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Kerim Aksu, hiçbir tereddüt taşımadığını, 31 Mart seçimlerini halkın kazanacağını söyledi.

Ülkenin kritik bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Aksu, “Arkadaşlar, Görele’de yaşanan coşkunun, umudun aynısı tüm ilçelerimizde mevcut. Giresun ülkenin geleceğini oylayacak. Türkiye geleceğine karar verecek. Bu seçimlerde tüketenler değil, üretenler kazanacak, vatanseverler, halk kazanacak. Biz tüm vatanseverlerin, hangi partili olursa olsun oyuna talibiz” dedi.

Çocuklarımızın geleceğinin tayin edileceğini vurgulayan Başkan Kerim Aksu şöyle konuştu;

“Bu seçimler sadece mahalli idareler seçimi değil. Ülkemizin, çocuklarımızın geleceğini tayin edeceğiz. Giresun’da yeniden tarih yazılacak. 89 yılında olduğu gibi Piraziz’den Eynesil’e kadar sizin, halkın başkanları kazanacak. Burada yine tekrarlıyorum, bizim derdimiz seçim değil, gelecek nesil. Görele’de Özkan Dural halkın başkanı olacak. 31 Mart seçimlerinde halk kazanacak, umut kazanacak, demokrasi kazanacak. Beraber olacağız, kardeş olacağız ve başaracağız. Benim hiçbir endişem yok. Halkımızın geleceği için çok çalışacağız. Buraya katılan herkese saygılarımı sunuyorum.“
kaynak:https://www.ekspresgiresun.com/yerel/baskan-aksu-gorelede-konustu/
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri