BAŞKAN ŞENLİKOĞLU EFSANELERİ UNUTMADI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU EFSANELERİ UNUTMADI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU EFSANELERİ UNUTMADI
Giresun
G.Tarihi: 23.09.2019 20:36
1050 Okunma
0
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu birçok branşta Giresun’da spora hizmet etmiş ve gönül vermiş spor adamlarıyla bir araya geldi.

Giresun’da sporun geleceğinin konuşulduğu birlikteliğe spor camiasının birbirinden değerli başkan, sporcu, antrenör ve gazetecileri katıldı.

Giresun’da sporun gelişmesi adına birçok branşta çalışma yaptıklarını dile getiren Başkan Şenlikoğlu; ‘’Bugün burada şehrimizde efsaneleşmiş her branştan spor adamı var. Öncelikle böyle keyifli bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Geçtiğimiz günlerde yine Sokak Basketbolu sonrasında ödül töreni düzenleyip spora emek veren duayen isimleri hatırlamıştık. Bugün yine aramızda çok deneyimli, çok tecrübeli, şehrimizi ülke ve dünya çapında temsil etmiş çok önemli isimler var.  Geçmişte yaşanmış spor adına yüzlerce hikaye olduğunu düşünüyorum. Böylesine önemli isimlerle sohbet etme fırsatı bularak ilimizde sporun geleceği adına birlikte neler yaparızı konuşmuş olduk. Bizlere düşen en önemli görev ise gençlerimize çocuklarımıza imkan sağlayarak önce onların  ahlaklı bir sporcu olmaları  sonra da spor alanında  ilimizi hatta ülkemizi başarılı bir   şekilde temsil etmelerini sağlayabilmektir. Bu bağlamda hep birlikte el ele verip çocuklarımızın ve gençlerimizin spor alanında gelişimine katkı sağlamalıyız. Belediye olarak şehrimizde sporu kurumsallaştırmak istiyoruz. Bu sebeple Spor Şefliği adı altında bir birim kurduk. Spor birimimiz belediye ile spor camiası arasında köprü kuracak.  Belediye Başkanı olarak spora ve sporcuya her türlü desteği vereceğimi her zaman söylüyorum. Bundan sonrada her branşta sporcularımızın, antrenörlerimizin ve kulüplerimizin yanında olacağız.’’ diye konuştu.

ŞEHİR MÜZESİ KURMAK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Şehir Müzesi müjdesi verdi. Başkan Şenlikoğlu eski rektörlük binasının Şehir Müzesi yapılması için çalışma yaptıklarını belirterek; ‘’Tarihi Millet Bahçemizin yanında var olan eski rektörlük binamızı Şehir Müzesi olarak hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda üniversite senatosunun kararından sonra binayı devralıp çalışmalarımıza başlayacağız. Müzenin bir bölümünü de spora ayırmak istiyoruz. Bu konuda sizlerle sporumuzun tarihi üzerine istişare yapacağız ve şehrimize yakışan müzemizi kuracağız’’ dedi.

Başkan Şenlikoğlu’nun konuşmasının ardından plaket takdim törenine geçildi. Giresun’da spora emek ve gönül vermiş kişilere plaketlerini Başkan Şenlikoğlu’nun yanı sıra, Başkan Vekili Hasan Yılmaz, duayen spor adamı Aziz Ergun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve diğer misafirlerimiz verdi.

Plaket takdiminden sonra duygu ve düşüncelerini paylaşan spor adamları; ‘’Hatırlanmak çok güzel. Bizleri buraya davet edip onure eden, hatırlatan ve gelecek nesle de tanıtan Belediye başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na şükranlarımızı sunarız  ’’ dediler.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri