BAŞKAN ŞENLİKOĞLU KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU  KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Giresun
G.Tarihi: 22.02.2018 09:51
1994 Okunma
0

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

25 Mart Pazar günü il kongresini yapmaya hazırlanan AK Parti yönetimi kurumları yakından teftiş ederek şimdiden mercek altına almaya başladı.  
Bu manada AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte sırasıyla Giresun A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ziyaretlerde bulundu.
Şenlikoğlu, hastanelerde tedavi gören hastaları kaldıkları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra hastanelerin başhekimleri ve doktorlarından bilgi aldı.
Şenlikoğlu ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada, ‘İlimizde sağlık alanındaki yatırımı, hizmete dönüştürecek yeni gelişmeler devam ediyor. Giresun ve çevresinin önemli bir sağlık kompleksine kavuşacağını hep birlikte göreceğiz inşallah. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum’ dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri