Başkan Tütüncü' nün Basın Açıklaması

Başkan Tütüncü' nün Basın Açıklaması

Başkan Tütüncü' nün Basın Açıklaması
Giresun
1501 Okunma
0
Ak Parti İl Başkanı Tütüncü, 15 Temmuz gecesi ülke yönetimini ele geçirmek için başlatılan darbe kalkışmasının sadece bir darbe girişimi olarak görülmemesi gerektiğini kaydetti. Yaşanan olayların aynı zamanda karanlık güçlerin Türkiye’yi işgal etme projesinin bir parçası olduğunun altını çizen Tütüncü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir talimat verene kadar sokaklarda nöbet tutmaya devam edeceklerini ifade etti.

YAŞANANLAR SADECE DARBE GİRİŞİMİ DEĞİL

TÜRKİYE’Yİ İŞGAL ETME PROJESİDİR

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların sadece bir darbe girişimi olarak görülmemesi gerektiğini söyledi. Tütüncü, Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı okyanus ötesinden başlatılan bu hain planın aynı zamanda Türkiye’yi bölme, parçalama ve işgal etme senaryosu olduğunun altını çizdi. Tütüncü, “FETÖ Üyelerinin 15 Temmuz gecesi milli iradeyi yok etmek, demokrasiyi ayaklar altına alarak, ülke yönetimini ele geçirmek için kalkıştığı darbe girişimi, Türkiye’nin tarihi boyunca yaşadığı en büyük vatan hainliğidir. Bu olay aynı zamanda Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyen karanlık güçlerin okyanus ötesinden düğmeye bastığı çok büyük bir işgal senaryosunun ürünüdür” dedi.

HALKIMIZ GEREKEN CEVABI VERDİ

“Halkımızın seçtiği Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, mili iradenin ve demokrasinin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, vatanımızın birlik ve beraberliğine karşı insanlıktan nasibini almamış hainler tarafından yapılan bu insanlık dışı darbe girişimi, şanlı Devletimizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük sırtından bıçaklamadır. Bu ülkemizi işgal etmek isteyenlerin sahneye koyduğu bir oyundur.” Diyen Tütüncü, “Bu hainliğe karşı aziz milletimiz, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla olayların başladığı ilk andan itibaren sokaklara inerek, tankların, helikopterlerin, F16’ların önüne göğsünü siper ederek, darbecilerin, Türkiye’yi işgal heveslerini kursaklarında bırakmış, bu alçakça darbe girişiminde bulunan vatan hainlerinin ve onların destekçilerinin suratına tokat gibi bir darbe vurmuştur.” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZDAN TALİMAT BEKLİYORUZ

“Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele haddini bildiren aziz halkımız, 15 Temmuz gecesi de Türkiye’nin kalbine hançer saplamak isteyen bu alçak vatan hainlerine ve onların bütün destekçilerine tankın, topun, tüfeğin millet iradesi karşısında hiçbir hükmünün olmadığını bir kez daha kanıtlamıştır.” Diyen Tütüncü, şunları kaydetti;

“15 Temmuz gecesi Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da başlattığımız demokrasi nöbetimizin, Başkomutanımızdan gelecek ‘Evlerinize dönün’ şeklindeki ikinci bir emre kadar aralıksız devam edeceğinin bütün Dünya tarafından bir kez daha bilinmesini istiyorum.

Yüce halkımıza darbe girişiminin başladığı ilk andan itibaren devletine, vatanına, milletine, bayrağına, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarak, bütün Dünya’ya verdikleri bu çok anlamlı mesaj için şükranlarımı sunuyorum. Bu hain darbe girişimi esnasında hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Ruhlarını şeytana teslim ederek, halkımızın vergileriyle alınan silahların namlularını halkımıza çeviren, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kast etmek isteyen FETÖ Üyesi vatan hainlerinin, yaptıkları darbe girişiminin bu alçakların alnına kara bir leke olarak kazındığının ve bu hainlerin en ağır şekilde cezalandırılacaklarının da herkes tarafından bilinmesini istiyorum.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri