BAYRAMDA EMNİYET TEDBİRLERİ

Ramazan Bayramında Emniyet Tedbirleri

BAYRAMDA EMNİYET TEDBİRLERİ
Giresun
G.Tarihi: 20.06.2018 00:27
1413 Okunma
0
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İl genilinde Asayiş ve Trafik tedbirleri konusunda gerekli planlamalar yapıldığı bildirildi.
Konu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve sükûn içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla İl Merkezinde alınan tedbirler şöyle;
Halkımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, özellikle vatandaşlarımızın il merkezinde yoğunlukla bulunması beklenen Şehirlerarası Otogar, Mezarlıklar, Atatürk Parkı, Debboy Mevkii, Keşap Durağı, Gazi Caddesi, Giresun Kalesi, Bulancak Durağı Kavşağı, Malpazarı Kavşağı, Tabaklar Geçidi Mevkii ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde, şehrin giriş ve çıkışlarında alınacak emniyet tedbirlerinde her gün (25) motorize ekip  (65) personel ile görevlendirilmiştir.
Karadeniz Sahil Yolu ile kentimizin ana arterleri ve önem arz eden kavşaklarda alınacak trafik tedbirlerinde ise (2) yaya, (24) motorize Trafik ekibi (81) personel ile görevlendirilmiştir.
Şehir Merkezinin giriş ve çıkışlarında oluşturulan kontrol noktalarında 16 personel ile denetimler planlanmış olup; 14/17 Haziran 2018 tarihleri arasında her gün (2) yaya, (49) motorize ekip olmak üzere toplam (162)  personel ile gerekli tedbirler yürütülecektir.
Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz/Amirliklerimizce Ramazan Bayramının güven ortamında huzur ve sükûn içerisinde geçmesini temin amacı ile tüm emniyet ve trafik tedbirleri ile ilgili planlama ve görevlendirmeler yapılmıştır.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri