Bölge Müdürü Mustafa Özkaya Göreve Başladı

Bölge Müdürü Mustafa Özkaya Göreve Başladı

Bölge Müdürü Mustafa Özkaya Göreve Başladı
Giresun
G.Tarihi: 01.11.2017 17:39
2047 Okunma
0
Bölge Müdürü Mustafa Özkaya Göreve Başladı
Ankara Orman Bölge Müdürü iken Giresun Orman Bölge Müdürü olarak atanan Mustafa Özkaya görevine başladı. Bölge Müdürü Özkaya; Bölge Müdürlüğü hizmet binası önünde Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Giresun Orman İşletme Müdürü, Orman İşletme Şefleri ile Bölge Müdürlüğü personeli tarafından karşılandı.
Karşılama sonrası yöneticiler ve teknik personelle toplantı yapan Bölge Müdürü Özkaya; isteyerek ve gönüllü olarak memleketi olan Giresun’a gelmekten ve burada Bölge Müdürü olarak ve bu ekiple görev yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bölge personelinin büyük bir çoğunluğunu, önceki görev süresi sebebiyle tanıdığını da belirten Mustafa Özkaya, buradaki tüm ekibin başarılı çalışmalara imza attığını, çıtayı bir önceki dönemden daha yukarıya beraberce çıkaracaklarını belirtti. Mevzuat ve disiplin içerisinde herkesin kendi görevini özveri ve istekle yapması durumunda başarının zaten geleceğini, başarının ekip çalışması ile olduğunu ve buradaki ekibin bunu gerçekleştirdiğini, bundan sonra da gerçekleştireceğini, her ne kadar temsili Bölge Müdürü yapsa da mevsimlik işçiden Bölge Müdürüne kadar her kademede görev yapan çalışanlarımızın başarıda pay sahibi olacağını söyledi.
Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; 1968 yılında Giresun’da doğdu. İlk Okulu Keşap Halkalı İlkokulu’nda, Orta Okulu Keşap Halkalı Ortaokulu’nda Lise Öğrenimini ise Keşap Fen Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden Orman Mühendisi unvanı ile 1992 yılında mezun oldu.
Mesleğe 1992 yılında Şebinkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü’nde Orman İşletme Şefi olarak başladı. Sırasıyla; Amasya Orman İşletme Müdürlüğü’nde İşletme Şefi, Espiye Orman İşletme Müdürlüğü’nde İşletme Şefi, Tirebolu Orman İşletme Müdürlüğü’nde İşletme Müdür Yardımcısı, Giresun Orman İşletme Müdürlüğü’nde İşletme Müdürü, TOÇ BİR-SEN (MEMUR-SEN) Genel Sekreterliği, Orman Genel Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Dairesi Başkanlığı’nda Daire Başkan Yardımcısı görevlerini yaptı. 2012 yılından itibaren Ankara Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan Mustafa Özkaya, 25 Ekim 2017 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın görevlendirmesi ile 27.10.2017 tarihinde Giresun Orman Bölge Müdürü olarak yeni görevine başladı.
1987-1989 yılları arasında Meşcere Dergisi Yazı İşleri Müdürlüğü, 2005 yılında TOÇ BİR-SEN Bülteni Genel Yayın Yönetmenliği yapan Mustafa Özkaya; Orman İşletme Müdür Yardımcılığı, Orman İşletmeciliğinde Toplam Kalite ve Verimlilik Yönetimi, Sendikacılık ve İnsan İlişkileri, İş Sağlığı ve Güvenliği gibi birçok seminer ve eğitime katıldı.
Mustafa Özkaya evli ve üç çocuk babasıdır.
Kaynak:https://www.facebook.com/giresunormanbolge

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri